Ελένη Φιλίνη: «Ήμουν 8 χρονών στο λεωφορείο και κάποιος με χούφτωσε»

«Το είπα στη μητέρα μου και του έφερε την τσάντα στο κεφάλι» εξήγησε η ηθοποιός.

Must Read

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στα επαγγελματικά της. Επίσης αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από μια θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχε αλλά αποκάλυψε και ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης το οποίο βίωσε σε ηλικία μόλις 8 ετών.

«Το θέατρο είναι η αγάπη μου, αλλά το τραγούδι είναι η χαρά μου» είπε ξεκινώντας.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση απάντησε πως έχει αναφερθεί σε αυτές πριν από 20 χρόνια, όμως αποκάλυψε ένα περιστατικό που την σημάδεψε σε ηλικία μόλις 8 χρονών: «Ήμουν 8 χρονών στο λεωφορείο και κάποιος με χούφτωσε. Το είπα στη μητέρα μου και του έφερε την τσάντα στο κεφάλι».

Για τα επαγγελματικά της σχολίασε: «Έχω αποχωρήσει από παράσταση στην πρόβα τζενεράλε κι έγινε χαμός. Ήταν γενικώς μια δύσκολη χρονιά για μένα και έλεγα πότε θα τελειώσει. Το θέμα δημιουργήθηκε με έναν συμπρωταγωνιστή μου, επειδή είχα ένα νούμερο που έβγαζε γέλιο και ήθελε να μου το αφαιρέσει». 


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This