H Έλενα Παπαρίζου κάνει μπάνιο σε ποτάμι και είναι juicy σαν το καρπούζι που τρώει

63 Αυγούστου γράφει το ημερολόγιο για την coach του The Voice.

Must Read

Για την Έλενα Παπαρίζου είναι ακόμα καλοκαίρι και το απέδειξε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στην οποία κάνει μπάνιο σε ένα ποτάμι τρώγοντας μια φέτα καρπούζι.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του φετινού The Voice, στο οποίο συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά, η κριτής έκανε μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι ας λέει το ημερολόγιο Οκτώβριο μήνα.

Φόρεσε το ολόσωμο μαύρο μαγιό της, τα γυαλιά ηλίου της και απόλαυσε μια φέτα καρπούζι μέσα στα νερά ενός ποταμιού γράφοντας στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία: «Παγωμένο καρπούζι στο ποτάμι» #enjoyingnature.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This