Μίλτος Τεντόγλου: «H κοπέλα μου είναι από τον Πύργο όχι από την Κέρκυρα με εκείνη τα είχα μικρός»

«Έχω πει πολλά. Είναι αυθόρμητα αυτά. Αν έχω όρεξη τα λέω, αν δεν έχω δεν πολυμιλάω» πρόσθεσε.

Must Read

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» καθώς επέστρεφε από μια διοργάνωση αγώνα δρόμου που έγινε στη Μύκονο και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, στα προσωπικά του ενώ αποκάλυψε ότι μικρός ήθελε να γίνει σεφ σαν τον πατέρα του. Είπε επίσης πως τρώει πατατάκια και φουντούνια αλλά λόγω του πολύ καλού μεταβολισμού του δεν παίρνει καθόλου βάρος είναι 72 κιλά τα τελευταία 5 χρόνια.

«Αλητεία στο φαγητό για μένα είναι να μην φάω καθόλου μια μέρα, το παθαίνω καμια φορά όταν κάθομαι στον υπολογιστή και παίζω» εξήγησε.

Όσον αφορά τις ατάκες του που γίνονται viral τόνισε: «Έχω πει πολλά. Είναι αυθόρμητα αυτά. Αν έχω όρεξη τα λέω, αν δεν έχω δεν πολυμιλάω».

Για την σχέση του αποκάλυψε πως έχει ακόμη δεσμό με την ίδια κοπέλα στην οποία αφιέρωσε το Ολυμπιακό του μετάλλιο καθώς όπως είχε πει του σπάει τα νεύρα και πάει τσιτωμένος στους αγώνες, ενώ ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη κατάγεται από τον Πύργο και όχι από την Κέρκυρα όπως λανθασμένα έχει γραφτεί.

«Δεν ισχύει ότι είναι από την Κέρκυρα η κοπέλα μου, είναι λάθος αυτό. Είναι από τον Πύργο. Η κοπέλα που γράφουν από την Κέρκυρα είναι μια κοπέλα που είχα μικρός. Δε θέλω να κάνω οικογένεια από τώρα, δεν είμαι σε θέση να το κάνω αυτό το πράγμα. Είμαι αθλητής, έχω τόσες ώρες προπονήσεις κάθε μέρα, δε γίνεται» είπε ο Ολυμπιονίκης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This