Γέννησε η Σοφία Λεοντίτση: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Άλλη μια πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγόρι.

Must Read

Η Σοφία Λεοντίτση παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Τόλη Χριστοφοράκη τον Ιούλιο του 2022 και ενώ ήταν έγκυος στο γιο τους και μόλις ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως έφερε στον κόσμο το παιδί τους.

Ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε στην αίθουσα τοκετού μαζί με το σύζυγό της, τον γυναικολόγο, την μαία και το νεογέννητο και στη λεζάντα έγραψε:

«Ο πρίγκιπας, μας έκανε την τιμή σήμερα νωρίς το πρωί, τον έχουμε στην αγκαλιά μας και πετάμε στον ουρανό!! Ήταν η ωραιότερη γέννα που θα μπορούσα να είχα με τη βοήθεια του απίστευτου γιατρού μας Αντώνη Νικολουδάκη αλλά και της μαίας μου Χριστίνας Γιαννούλα που ήταν στο πλευρό μου από την αρχή μέχρι το τέλος σαν να ήταν αδερφή μου όχι μαία μου.. Σας ευχαριστούμε θερμά θερμά πολύ για τις ευχές σας… 3.830kg».

Η Σοφία Λεοντίτση έχει άλλο έναν γιο από τον πρώην σύντροφό της ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This