Στην αντεπίθεση ο Μαραντίνης – Ζητά τη συνεπιμέλεια των παιδιών

Στα άκρα η δικαστική διαμάχη

Must Read

Στα άκρα οδηγείται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και στον Θοδωρή Μαραντίνη!

Μετά την καταδίκη του τραγουδιστή σε 12μηνη φυλάκιση λόγω της αδυναμίας του να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του για τις ανάγκες των δύο αγοριών που απέκτησαν μαζί, ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση ζητώντας τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους!

Οταν το 2019 ο frontman των Onirama και η  παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, όλα έδειχναν πως θα κατέληγαν σε «βελούδινο» διαζύγιο. Πράγματι, στα χρόνια που ακολούθησαν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι κράτησε μετριοπαθή στάση, ενώ μετά το διαζύγιο φαίνεται ότι τα βρήκαν στο μοίρασμα των κοινών περιουσιακών στοιχείων τους. Για την επιμέλεια το ζευγάρι είχε συμφωνήσει να έχει η Σίσσυ την πλήρη επιμέλεια, με την προϋπόθεση ότι θα του επέτρεπε να βλέπει τους γιους του δύο φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, συμφωνήθηκε να καταβάλλει ο τραγουδιστής μηνιαία διατροφή ύψους 2.000 ευρώ για καθένα από τα δύο παιδιά τους, την οποία φέρεται ότι πλήρωσε μόνο τους πρώτους 3 μήνες.

Ωστόσο, η αδυναμία του να συνεχίσει να καταβάλλει το συγκεκριμένο ποσό, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε εξαιτίας της πανδημίας, άλλαξε άρδην το κλίμα ανάμεσα στον ίδιο και στην πρώην σύζυγό του. Το ζευγάρι φέρεται ότι βρέθηκε τρεις φορές στα δικαστήρια, στην προσπάθεια του τραγουδιστή να μειώσει τις απαιτήσεις της παρουσιάστριας. Για πολλούς, το αποκορύφωμα της μεταξύ τους έντασης ήταν προχθές, όταν το δικαστήριο καταδίκασε τον 44χρονο σε 12ετή φυλάκιση με τριετή αναστολή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή. Οπως φάνηκε, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού το πρωί της επόμενης ημέρας εμφανίστηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου ζήτησε συνεπιμέλεια των ανήλικων παιδιών του.

7796513

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην περίπτωση που το δικαστήριο, το οποίο θα εξετάσει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, εκδώσει θετική απόφαση για τον ίδιο, τότε θα αλλάξουν και τα οικονομικά δεδομένα σε σχέση με τη διατροφή, αφού θα μπορεί να ρυθμιστεί εκ νέου το ποσό αυτής, ανάλογα με τα διαστήματα που τα παιδιά θα βλέπουν τον πατέρα τους.

«Αν αποδειχθεί ότι τα εισοδήματα της Σίσσυς Χρηστίδου είναι μεγαλύτερα, τότε μπορεί και να πληρώνει τον Θοδωρή Μαραντίνη για τον χρόνο που περνά με τα παιδιά της» εξήγησε η δικηγόρος Κατερίνα Μαυροειδή, μιλώντας στο «Tlive».




Δείτε επίσης: Στα δικαστήρια Χρηστίδου-Μαραντίνης! Καταδικάστηκε γιατί δεν πλήρωνε την διατροφή στα παιδιά του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This