GNTM-Η εξομολόγηση του τρανς μοντέλου: «Όταν είπα στη μητέρα μου ότι είμαι γυναίκα, ανακουφίστηκε»

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καμία επικοινωνία, ούτε πριν το ριάλιτι ούτε μετά»

Must Read

Η Ελένη Γιάλη, είναι το τρανς μοντέλο και make up artist που συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τις οντισιόν του GNTM. Η Ελένη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη ζωή της ενώ εξομολογήθηκε και όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της διαφορετικότητάς της.

Η Ελένη Γιάλη δεν μπήκε στο σπίτι του GNTM, ωστόσο προκάλεσε αίσθηση με την παρουσία της. Στη συνέντευξη που έδωσε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, μίλησε για την απόρριψή της από το GNTM, για τις σχέσεις της με τον πατέρα της, τη μητέρα της καθώς και τις καταβολές της.

«Με τον πατέρα μου δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Ούτε πριν το GNTM ούτε μετά. Δεν ξέρω καν αν το έχει δει. Ούτε με τη μητέρα μου έχει επικοινωνία εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Όσο ζούσα στο χωριό τα πράγματα ήταν οκ γιατί έπεσε και ο Covid και κάπως βόλεψε στο να ανθίσω. Όταν βγήκαμε από τις καραντίνες εγώ ήμουν ένας άλλος άνθρωπος. Είχαν μακρύνει τα μαλλιά μου» είπε για τις σχέσεις της με τους γονείς της.

«Ξαφνικά ο κόσμος σε εκείνη τη μικρή κοινωνία που μεγάλωσα είδε κάτι το οποίο δεν γνώριζε. Τύπου από που ήρθες; Πάντα με στήριζε η μητέρα μου. Είναι πάντα δίπλα μου σε όλα. Όταν της εξομολογήθηκα ότι είμαι γυναίκα, ανακουφίστηκε, γιατί αυτό που εισέπραξε είναι ότι το παιδί μου βρήκε τον δρόμο του και θα είναι ευτυχισμένο» εξομολογήθηκε η Ελένη.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This