Αυτή είναι η πασίγνωστη τραγουδίστρια που παντρεύεται τον… κουμπάρο της (video)

Must Read

Τον κουμπάρο της ετοιμάζεται να παντρευτεί  σύντομα η τραγουδίστρια Χαρά Βέρρα, όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η «βασίλισσα των πανηγυριών» δήλωσε ότι με τον κουμπάρο της αγαπιούνται πολύ και ότι, απ’ όταν η γυναίκα του έφυγε, εκείνη στάθηκε σαν μάνα στο βαφτιστήρι της, που είναι και παιδί του.

«Τον Σπύρο τον είχα στην ορχήστρα μου και τότε η γυναίκα του έμεινε έγκυος», άρχισε την αφήγηση η κυρία Βέρρα. «Ο τότε άντρας μου μου είχε πει να βαφτίσουμε του Σπύρου το παιδί και έτσι έγινε. Και εκείνος ήταν στην ορχήστρα μου, έπαιζε τύμπανα. Μετά από χρόνια η γυναίκα του Σπύρου έφυγε, επέλεξε να πάει στο εξωτερικό και άφησε τον Γιαννάκη σε ηλικία 5μισι χρονών. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια ήμουν πάνω από το παιδί. Ο Σπύρος επέλεξε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η μαμά του ήταν 100% σίγουρη ότι ο Σπύρος κάνει για 10 μάνες και αυτή είναι η αλήθεια».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zWvcL7ewQ70

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This