Ο Δημήτρης Παππάς μας δείχνει το πρόσωπο της νεογέννητης κόρης του

Βρίσκετε κι εσείς ότι μοιάζει στην γιαγιά της Χριστίνα Παππά;

Must Read

O Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν έγιναν γονείς για πρώτη φορά όταν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα της γιαγιάς της και μητέρα του Δημήτρη, Χριστίνα. 

Ο Δημήτρης Παππάς έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά τη γέννηση της κόρης του ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες της στις οποίες φαινόταν το πρόσωπό της. Στη λεζάντα των εικόνων έγραψε:

«Καλωσόρισες Άγγελε μου !! Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου σε αυτές τις εικόνες, και σε όλες τις επόμενες που έρχονται !! Όταν το μεγάλο κοριτσάκι μου έφερε στην ζωή το μικρό μας κοριτσάκι, την κορούλα μας ! Η απόλυτη ευτυχία, αγάπη, θαυμασμός σε αυτά τα δυο πλάσματα της ζωής μου ! Το νέο κ πιο όμορφο γεμάτο ουσία κεφάλαιο στη ζωή μας μόλις ξεκίνησε.. @mpezan μου έδωσες ότι πολυτιμότερο θα μπορούσα να αποκτήσω στην ζωή μου!! Σας αξίζουν αγάπες μου τα καλύτερα..! Είμαι πολύ περήφανος για σένα κ´ είμαι ο no1 fan σου @mpezan (είσαι η καλύτερη 😉 γελάς τώρα το ξέρω)..! Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος κ των δυο σας στους τίτλους μου!! Σας αγαπώ !! @mpezan & @christinapappajr !!

Επισης last but not least.. Ευχαριστώ θερμά τον γιατρό μας Μιχάλη Παναγιωτόπουλο που ήτανε δίπλα μας σε όλη αυτή την διαδρομή πέρα από μαιευτήρας μας αλλά σαν φίλος μας κ άνθρωπος που προβληματιζότανε μαζί μας στις ανάγκες μας κ μας έκανε να αισθανθούμε πως είσαι οικογένεια !! Doc ur the best !! Ευχαριστούμε το εξαιρετικό προσωπικό του @omilosiaso για την προσοχή που μας δώσανε κ καθοδήγηση σαν νέοι γονείς που είμαστε»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dimitris Pappas (@pappasd)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This