Αλίκη Κατσαβού:  «Ο Φοίβος δεν ρωτάει για τον μπαμπά του και εγώ δεν του λέω πολλά για να μην τον προβληματίσω»

 «Ο Φοίβος δεν θέλει να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει, γιατί όπως λέει “το επάγγελμα αυτό είναι χάλια”» είπε επίσης η μητέρα του γιου του αείμνηστου Κώστα Βουτσά.

Must Read

H Αλίκη Κατσαβού έδωσε τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και μεταξύ άλλων για τη νέα της παιδική παράσταση στο θέατρο, αναφέρθηκε στον αείμνηστο Κώστα Βουτσά αλλά και στον γιο τους Φοίβο που πάει στην πρώτη Δημοτικού.

«Ο Φοίβος δεν θέλει να γίνει ηθοποιός όταν μεγαλώσει, γιατί όπως λέει “το επάγγελμα αυτό είναι χάλια”. Θα γίνει μπασκετμπολίστας στα 18 και στα 50 του προπονητής. Κάποιοι λένε ότι ο Φοίβος μοιάζει στον Κώστα και κάποιοι άλλοι ότι μοιάζει σε μένα, εγώ λέω ότι μοιάζει και στους δυο, όμως έχει πάρει τον χαρακτήρα του Κώστα. Ο Φοίβος κερνάει συνέχεια τους φίλους του χυμούς και καραμέλες και λέει “Δεν είμαι Βουτσάς; Δεν θα κερνάω;”. Ο Φοίβος δεν ρωτάει για τον μπαμπά του και εγώ δεν του λέω πολλά για να μην τον προβληματίσω. Αργότερα θα μπορεί να περιγράψει φαντάζομαι τον μεγάλο θυμό που θα έχει για αυτό το πράγμα που λέγεται θάνατο», είπε η Αλίκη Κατσαβού.

 «Διαβάζω γλυκά ραβασάκια και αφιερώσεις που μου έγραφε ο Κώστας για να δημιουργώ τη ψευδαίσθηση της παρουσίας του. Ο Κώστας έλεγε ότι αν συναντιόμασταν σε άλλες ηλικίες δεν θα είχαμε “δέσει” γιατί δεν θα μπορούσα να τον καταλάβω» συμπλήρωσε η χήρα του Κώστα Βουτσά.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This