Τζένη Μελιτά: «Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που με το που πατάει τα 30 ονειρεύεται να βάλει νυφικό και να γίνει μητέρα»

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως η ερώτηση "πότε θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδιά;" πρέπει να σταματήσει να γίνεται γιατί είναι αδιάκριτη και εξοντωτική.

Must Read

Η Τζένη Μελιτά με αφορμή την συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού η οποία εξέφρασε την αγανάκτισή της απέναντι σε όσους τη ρωτούν “Πότε θα παντρευτείς και θα κάνεις παιδιά;” τοποθετήθηκε σχετικά με την ίδια πίεση που δέχεται και η ίδια προκειμένου να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, αν και αυτά τα δυο δεν αποτελούν προτεραιότητά της.

«Συνέχεια γίνεται αυτή η ερώτηση και πρέπει να σταματήσει. Δεν σημαίνει ότι μια γυναίκα που με το που πατάει τα 30 ονειρεύεται απαραιτήτως να βρει τον πρίγκιπα, να βάλει νυφικό, να γίνει μητέρα. Απαραιτήτως αυτό δεν συμβαίνει. Μπορεί να συμβαίνει, μπορεί και όχι. Αλλά σου δημιουργεί τεράστια κοινωνική πίεση. Είναι εξαντλητικό, πέρα από αδιάκριτο. Πρέπει συνέχεια να υποδύεσαι ένα ρόλο και να μην είσαι ο εαυτό σου στην πραγματικότητα.

Με έχει πειράξει πάρα πολλές φορές. Ναι γιατί και εγώ το έχω καθυστερήσει, (σε σχέση με αυτό που λένε οι άλλοι) να παντρευτώ και δεν με ενδιαφέρει. Αν με ενδιέφερε θα το είχα κάνει. Σου δημιουργεί μια πίεση. Ότι πρέπει να γίνει. Τίποτα δεν πρέπει να γίνει. Να είμαστε ο εαυτός μας και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει» είπε κλείνοντας.

Δεν αφορά μόνος του δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις. Αλλά και ένα Κυριακάτικο τραπέζι, μια θεία και κάτι ατάκες “κάνε ένα παιδί και θα στο μεγαλώσω εγώ”. Μα εγώ δε θέλω να μου μεγαλώσεις εσύ το παιδί, εγώ θέλω να το μεγαλώσω μόνη μου», είπε η Τζένη Μελιτά στον  Φώτη Σεργουλόπουλο.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This