Λάκης Γαβαλάς: «Η Μαίρη Βιτινάρος είναι όπως ένα σκυλάκι που το παίρνεις από την Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα»

«Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν κάτι, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ» τόνισε. 

Must Read

Ο Λάκης Γαβαλάς και ο Τρύφωνας Σαμαράς βρέθηκαν στο ίδιο event και η κόντρα τους καλά κρατεί με τον σχεδιαστή να ειρωνεύεται τον κομμωτή και τον κομμωτή να αμφισβητεί τον σχεδιαστή.

@newsbreakgr

Γαβαλάς για Βιτινάρος: «Είναι σα σκυλάκι που το παίρνεις από την Ουγγαρία & δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα από Ελλάδα» #lakisgavalas #maryvitinaros

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ο Λάκης Γαβαλάς ωστόσο έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και όσον αφορά το GNTM το οποίο πλέον εξήγησε ξεκάθαρα πως δεν του αρέσει και τον ενοχλεί:
«Κακοποιούν τη μόδα και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Το πράγμα άρχισε να γίνεται τριτοκοσμικό και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Η μόδα είναι κάτι πολύ ιερό, δεν είναι ιεροσυλία, όπως το κάνουν άλλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Για την Βίκυ Καγιά είπε: «Όλοι για το μεροκάματο πηγαίνουν. Εύχομαι να το βγάζουν ισάξια και να είναι ευτυχισμένοι ότι προσφέρουν κάτι, πριν πάνε για ύπνο το βράδυ».

Για την Σοφία Χατζηπαντελή, στην οποία έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές όλο αυτό το διάστημα, δήλωσε: «Τελείωσε το κεφάλαιο Χατζηπαντελή. Εύχομαι να πήρε followers με όσα είπα». Για τον Τάσο Σοφρωνίου δήλωσε: «Λυπάμαι, δεν θα ήθελα να είναι εκεί».

Τέλος, αναφέρθηκε και στη Μαίρη Βιτινάρος λέγοντας: «Την είδα τη Μαίρη, αλλά έχουμε πιο ωραίες Ελληνίδες, εντελώς Ελληνίδες. Είναι όπως ένα σκυλάκι, το παίρνεις και είναι από την Ουγγαρία και δεν έχει την ίδια υγεία όπως ένα σκυλάκι από την Ελλάδα, έχει συνηθίσει σε άλλο κλίμα. Ακόμα και τα ζώα είναι πιο ανθεκτικά, όταν αλλάζουν κλίμα και ιδιοσυγκρασία, δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πόσο μάλλον οι άνθρωποι».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This