Ελίνα Κέφη: «Ένιωσα περίεργα όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας δεν είναι όμως έτσι».

"Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν ότι είναι στην εμμηνόπαυση" είπε το πρώην μοντέλο.

Must Read

Η Ελίνα Κέφη, το μοντέλο που έκανε σπουδαία καριέρα στο modeling στο παρελθόν, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη” για τη δουλειά της τη χρυσή δεκαετία των 90s, τον Πρωινό Καφέ, τον φίλο της Γιώργο Λουκανίδη που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το 1998 καθώς και την εμμηνόπαυση στην οποία έχει μπει και η ίδια.

Όσον αφορά στο παρελθόν, η Ελίνα Κέφη σχολίασε: «Χαίρομαι που δούλεψα τη δεκαετία του ‘90 γιατί ήταν ωραία χρόνια. Πολλές φορές ανατρέχω σε παλιές φωτογραφίες».

«Ο Γιώργος Λουκανίδης ήταν κολλητός φίλος μου, ήταν αγαπημένος μου άνθρωπος. Έρχεται πολλές φοές; στον ύπνο μου στις δύσκολες στιγμές μου – δεν ξέρω πώς ακούγεται-, εγώ το νιώθω και είναι σαν να με συμβουλεύει», είπε για τον αείμνητο.

Για την εποχή του ”Πρωινού Καφέ”, η Ελίνα Κέφη δήλωσε: «Στον Πρωινό καφέ, δείχναμε νυφικά και είχαμε μπει μέσα στη θάλασσα. Το νυφικό είχε βαρύνει πολύ και ταυτόχρονα με τσίμπησε τσούχτρα».

Όσον αφορά στην εμμηνόπαυση σημείωσε: «Ένιωσα περίεργα συναισθηματικά όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση. Συνειδητοποίησα τοι συνέβαινε αυτό γιατί οι γύρω μου το προκαλούσαν. Πολλές γυναίκες ντρέπονται να πουν τοι είναι στην εμμηνόπαυση γιατί διπλά σε αυτή τη λέξη έρχεται το γήρας. Δεν είναι όμως έτσι».

Επίσης εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση στην οποία ο σύντροφός της τη σέβεται, τη νοιάζεται και τη φροντίζει.

«Μετά από ένα διαζύγιο δεν είναι εύκολο να εμπιστευτείς έναν άλλο άνθρωπο ή να προχωρήσεις τη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο» είπε κλείνοντας η Ελίνα Κέφη.


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This