Μιμή Ντενίση: «Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήμασταν πολύ όμοιοι μεταξύ μας. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του».

Καλεσμένη στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 ήταν η ηθοποιός.

Must Read

Η Μιμή Ντενίση, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Ενώπιως Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στην κινηματογραφική παραγωγή «Σμύρνη μου αγαπημένη», τους έρωτες της ζωής της, την κόρη της και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

«Δεν μπορεί ποτέ να επιτρέψουμε, κάποιοι άνθρωποι που μας πολεμάνε, να μας κάνουν να παρατήσουμε την αγάπη και το πάθος μας. Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Αμφιβάλλω για ότι πράγμα δεν έχω γνώση. ή για ότι δεν έχω κάνει καλά. Πολλοί άνθρωποι το λένε και δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αλλά είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων και δουλεύω πάρα πάρα πολύ.Την κριτική, όταν πρόκειται περί κριτικής, την δέχομαι πάρα πολύ άνετα και την επιδιώκω. Για αυτό και δεν είχα ποτέ «αυλή». Δηλαδή θα έρθει η βοηθός μου, θα έρθει η αδελφή μου, θα έρθεις εσύ και θα πεις πως «δεν είναι ωραίο αυτό που φοράς σε αυτή τη σκηνή, είναι υπερβολικό» ή «δεν είναι ωραία γραμμένη αυτή η σκηνή». Μπορεί και να την σκίσω επί τόπου. Τώρα τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι πολύ στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε και λίγο να το φτάσουμε στα άκρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με στεναχώρησαν ποτέ. Πολλές φορές με στεναχώρησε αυτό. Άνθρωποι είμαστε αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ» δήλωσε αρχικά η Μιμή Ντενίση.


«Όταν είσαι σε ένα θέατρο με 1000 άτομα κάθε μέρα, που σε αγαπούν και σου το δείχνουν, δεν μπορεί να επηρεαστείς από έναν! Και γιατί να σε επηρεάσει ένας όταν έχεις χιλιάδες που σε αγαπούν; Τώρα με τη Σμύρνη, πάω στη Μακεδονία και περπατώ στο δρόμο και έρχονται με δάκρυα στα μάτια και με φιλάνε στον δρόμο. Γιατί αισθάνονται ότι αναπλήρωσα ένα κενό που υπήρχε από την πολιτεία» εξήγησε η ηθοποιός.

Στην εκπομπή περίμενε την Μιμή Ντενίση και μια έκπληξη: Εμφανίστηκε η αγαπημένη της αδερφή Σοφία η οποία είπε:

«Η αδερφή μου ήταν ένα πολυτάλαντο παιδί, μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Το ταλέντο της το δραματικό αλλά και το κωμικό – γιατί εγώ θεωρώ ότι είναι κωμικός κυρίως- έχει εμφανιστεί από την παιδική μας ηλικία. Ήμουν από τότε η μεγάλη φαν της αδερφής μου και παραμένω. Για εμένα είναι το αδερφάκι μου, το στήριγμά μου, η χαρά μου, η συνομιλήτριά μου στα σοβαρά και τα αστεία, ο άνθρωπος που λατρεύω. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την αδερφή μου, το προστάτη μου. Το μικρόβιο της υποκριτικής είχε μπει από πολύ νωρίς στη γνωστή ηθοποιό και μάλιστα η μικρή τότε Μιμή διοργάνωνε και «παραστάσεις» με κοινό της την αδερφή της και τα παιδιά της γειτονιάς. Καθόμουν εκεί και πήγαινε το αδερφάκι μου και έπαιζε διαφορετικούς ρόλους και μάζευε και τα παιδιά της γειτονιάς. Πάντα ήταν σε ρόλους βασιλικούς και πριγκιπικούς και εμείς την παρακολουθούσαμε σαν χαζοί».

Για τον Γιάννη Φέρτη εξομολογήθηκε:

«Ερωτεύτηκα τον Γιάννη Φέρτη στον «Συμβολαιογράφο». Ο Γιάννης είχε αυτή την υπέροχη φωνή, τον έβλεπα και τρελαινόμουν. Έλιωνα. Στη διάρκεια του σήριαλ νομίζω με ερωτεύτηκε και εκείνος και μετά από έναν χρόνο περίπου παντρευτήκαμε. Ήμασταν δέκα χρόνια μαζί. Όσο ταλέντο και να έχουμε πάντα υπάρχει κάποιος που μας δίνει μια «κλωτσιά». Ο Γιάννης Φέρτης με έκανε πρωταγωνίστρια πλάι του, ενώ ήταν εκείνος το πρώτο όνομα. Κάναμε πολύ ωραία έργα μαζί, μου είχε τόση εμπιστοσύνη παρά το νεαρό της ηλικίας μου. Με έκανε να έχω πρωτοβουλία. Δεν ερωτεύεσαι ανθρώπους που μοιάζεις στον χαρακτήρα, πάντα θα τον εκτιμώ. Εξαρχής ήμασταν πολύ διαφορετικοί, για αυτό και η έλξη. Σύντομα έγινα εγώ η πιο γνωστή από τους δυο μας και αυτό έφερε μια κρίση».


Επιπλέον, η ηθοποιός επισήμανε: «Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν ο άντρας της ζωής μου, ήμασταν πολύ όμοιοι μεταξύ μας. Μου στοίχισε πολύ ο θάνατός του».

Για την μητέρα της η Μιμή Ντενίση είπε: «Η μητέρα μου ήταν μία από τις πιο δυνατές προσωπικότητες της ζωής μου. Έφυγε μέσα σε μια μέρα από την καρδιά της. Μια γυναίκα ατρόμητη, πάρα πολύ διαβασμένη, με το θέατρο διεθνώς. Αν και ήταν από μια παλιά και εύπορη, αυτό που επαναλάμβανε από μικρή ήταν η αριστοκρατία είναι του πνεύματος, τα άλλα δεν υπάρχουν. Μας έλεγε κανείς δεν μπορεί να σε γκρεμίσει από τη δουλειά σου, όσο και να σε βρίζουν, ξέρεις τι κάνεις. Η μάνα μου ήταν το πρότυπο. Ο πατέρας μου ήταν πιο δειλός από τη μαμά μου, παρόλο που ήταν ήρωας του πολέμου. Είχα τη τύχη να έχω δυο υπέροχους γονείς και μου έμαθαν ότι είναι πολύ σημαντικό πάνω από όποια δημοσιότητα και δόξα να βάζεις την οικογένεια και την μόρφωση». 


Τέλος, για την κόρη της Μαριτίνα δήλωσε: «Η κόρη μου είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και τυχερή. Αυτό που λένε για τον ανταγωνισμό μάνας κόρης δεν το έχω βιώσει. Και τέρας να έχω ξυπνήσει το πρωί θα μου πει «τι ωραία είσαι μαμά μου». Έχει μια αγάπη και τρυφερότητα για μένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες. Εγώ ταλαιπώρησα τους γονείς μου. Όσο προχωράει βλέπω πολλά κομμάτια του εαυτού μου στην Μαριτίνα, που δεν τα φανταζόμουν. Ήρθε και δούλεψε στην ταινία, αυτή σκοτώθηκε στη δουλειά και της άρεσε και τώρα θα κάνει Master στην παραγωγή. Η ηθοποιία δεν την ενδιέφερε ποτέ. Θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This