Η Ευγενία Σαμαρά ποζάρει μαζί με τον αδερφό της σε μια φωτογραφία από την εφηβεία τους

"Πόσο τυχερή είμαι που οι γονείς μου είχαν φτιάξει ,πρώτου έρθω ,έναν τέλειο άνθρωπο..." έγραψε για εκείνον.

Must Read

H Eυγενία Σαμαρά συνεχίζει για δεύτερη σεζόν να πρωταγωνιστεί στο υπερεπιτυχημένο σήριαλ του Alpha “Σασμός” και να υποδύεται τη Στέλλα Καμαριωτάκη μια δικηγόρο.

Χθες, με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού της Στέλιου, η ηθοποιός ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου οι δυο τους βρίσκονται αγκαλιασμένοι μέσα σε μια βάρκα και στη λεζάντα έγραψε:

“Με αφορμή τα γενέθλια του αδερφού μου, θα ήθελα να πω ποσό τυχερή είμαι που οι γονείς μου είχαν φτιάξει ,πρώτου έρθω ,έναν τέλειο άνθρωπο να με περιμένει και να μου χαρίζει απλόχερα αγάπη. ❤️ Σε αγαπώ.”

O αδερφός της Στέλιος Σαμαράς από την πλευρά του είχε ανεβάσει παλαιότερα μια κοινή τους φωτογραφία από τα εφηβικά τους χρόνια στη λεζάντα της οποίας έγραφε: Η πρώτη μου φίλη και το τελευταίο μου καταφύγιο .Χρόνια πολλά αδελφή (ψυχή) μου.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This