Κώστας Κόκλας: «Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι σου, που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις»

«Δεν είμαι σε ηλικία, αλλά ούτε και σε φάση που να λέω "έρωτα, χτύπα με"» είπε ο ηθοποιός.

Must Read

Ο Κώστας Κόκλας έδωσε μια συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, τον έρωτα, τα επαγγελματικά του, τις αμοιβές των ηθοποιών και τις αδυναμίες του.

@newsbreakgr

Κώστας Κόκλας: «Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι σου, που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις» #KostasKoklas

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

 «Πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα, αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω υπερβολές ότι “στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις”. Δεν υπάρχουν αυτά» είπε ο ηθοποιός.

«Υπήρχε η “Λάμψη”, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη, τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί και δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν, έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα» τόνισε ο Κώστας Κόκλας. 

Για την προσωπική του ζωή και τον έρωτα δήλωσε: «Ένας έρωτας ποτέ δεν σε προιειδοποιεί. Έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος. Δεν είμαι σε ηλικία, αλλά ούτε και σε φάση που να λέω “έρωτα, χτύπα με”. Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολλή από την οικογένεια και τον γιο μου, όπως και τους δίνω».

«Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι σου, που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση», είπε κλείνοντας.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This