Mιχάλης Αεράκης: «Mέχρι τα 25 η ζωή μου ήταν μια κόλαση»

Ο παπα Μιχάλης του Σασμού έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια.

Must Read

Ο Μιχάλης Αεράκης, υποδύεται εδώ και δυο σεζόν τον ρόλο του παπά Μιχάλη στην υπερεπιτυχημένη σειρά του Alpha Σασμός”.

Ο Μιχάλης Αεράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στούντιο 4” και αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια στο ορεινό χωριό του στην Κρήτη, τα Ανώγεια.

Στην ερώτηση του Θανάση Αναγνωστόπουλου για το πως ήταν η ζωή του μέχρι τα 25 του χρόνια που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, ο Μιχάλης Αεράκης απάντησε: «Μια κόλαση. Εγώ κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό της Κρήτης πολύ γνωστό, τα Ανώγεια. Εκεί μεγάλωσα απότομα στα 7 μου. Έφυγε ο πατέρας μου μετανάστης στην Γερμανία. Ένα βράδυ του χειμώνα μου είπε ότι από αύριο θα είσαι ο άντρας του σπιτιού. Τότε εγώ έγινα άντρας. Δεν ξέρω τι σημαίνει παιδικό παιχνίδι. Η συμπεριφορά μου ήταν ενός άντρα. Παρατηρούσα τους συγχωριανούς μου τους μεγάλους σε ηλικία πως περπατούν και κάθονται. Ήμουν 7 χρονών στο καφενείο κι έμπαινε ένας κι έλεγα του καφετζή να τον κεράσει. Μου έλειπε κάθε στιγμή ο πατέρας. Βλέποντας τους συνομήλικούς μου να είναι με τους πατεράδες τους. Υπήρχε ένα σφίξιμο μέσα στην καρδιά μου, που είναι ο δικός μου ο πατέρας; Ευτυχώς αναπλήρωσε αυτό το κενό ο αδελφός της μάνας μου, ο οποίος ήταν ο πατέρας μου, ο καθοδηγητής μου».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This