Κοραλία Καράντη: Γιατί δεν αποκαλύπτει το πραγματικό της επίθετο;

Η ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και όλα

Must Read

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Τhe 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για όλους και όλα.

Η Κοραλία Καράντη έχει κάνει δυο γάμους, έναν με τον Τζόννυ Καλημέρη από το 1991 ως το 1998 και έναν δεύτερο με τον Γιώργο Λιάνη από το 2003 ως το 2013. Έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Εδουάρδο Καλημέρη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή λέγοντας πως μικρότερη είχε μανία με τους μεγαλύτερους σε ηλικία άνδρες, αποδίδοντας αυτή την προτίμησή της στην έλλειψη του πατρικού προτύπου που είχε από όταν ήταν παιδί.

«Όταν μπήκε στη ζωή μας ο Βύρων Πάλλης, εγώ ήμουν 9 χρονών, οπότε δεν είχα κανένα αντρικό πρότυπο στο σπίτι. Για εμένα ήταν δύσκολο. Θεωρώ ότι είναι κι οι δύο γονείς απαραίτητοι για να μεγαλώσουν τα παιδιά ήρεμα κι ισορροπημένα. Η προσωπικότητα του πατέρα είναι αυτό που θα κάνει μια γυναίκα να δημιουργήσει το πρότυπο του άντρα που θα αγαπήσει και θα συνδέσει τη ζωή της» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και συνέχισε:« Όταν αυτό δεν υπάρχει κι είναι θολό, αχνό, μακρινό ή στραβό, δημιουργεί ένα πρόβλημα στις γυναίκες στο να βρουν μετά… Είχα μια μανία με τους μεγαλύτερους άντρες, όταν ήμουν μικρή. Το αποδίδω εκεί. Μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, αυτό σταμάτησε να ισχύει τόσο πολύ. Ο Βύρων ήταν ένας άνθρωπος που φρόντισε την καλλιέργεια και τη μόρφωσή μου, την αναλυτική μου σκέψη.»


Κάποια στιγμή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πήγε να την αποκαλέσει με το αληθινό της επίθετο με την Κοραλία Καράντη να τον σταματά λέγοντάς του: «Δεν λέω δημόσια το επίθετο μου, γιατί είναι κάτι πίσω από το οποίο κρύβομαι. Όταν θέλω να περάσω χωρίς να με παρατηρήσουν. Το Καράντη είναι το πατρικό όνομα της μητέρας του Βύρωνα.»


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This