Γιάννης Σπαλιάρας: «Δέχτηκα προτάσεις για να μπω στην πολιτική»

Ο λόγος που αρνήθηκε τις προτάσεις των κομμάτων

Must Read

Έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα ότι δέχτηκε προτάσεις για να εισχωρήσει στον χώρο της πολιτικής σκηνής της χώρας.

Το γνωστό μοντέλο που ασχολήθηκε και με την ηθοποιία αποκάλυψε ότι δύο κόμματα των προσέγγισαν και του έκαναν πρόταση, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε γιατί όπως είπε… είχε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Είχα προτάσεις από δύο κόμματα, αλλά το άφησα γιατί στη συγκεκριμένη φάση τότε είχα αρκετή δουλειά. Είχα προτάσεις και για τοπική αυτοδιοίκηση και γενικά. Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά όσο μεγαλώνω, αλλά σίγουρα όχι για το άμεσο μέλλον. Είναι κάτι ίσως μελλοντικό», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο Σπαλιάρας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Survivor, το οποίο χαρακτήρισε «θείο δώρο», ενώ παράλληλα μίλησε και για την μεγαλύτερη σχέση της ζωή του η οποία διήρκησε δύο χρόνια και δεν έγινε γνωστή στο κοινό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This