Δείτε πώς είναι σήμερα ο Πάρης που τραγούδησε το «Μαγκάβα τουτ» με την Άννα Βίσση

Must Read

Έγινε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του ’90. Η Άννα Βίσση και ο πρωτοεμφανιζόμενος Πάρης Καραγιαννόπουλος τραγουδούσαν «Μαγκάβα Τουτ» (μτφ: Θέλω εσένα) με φόντο τη μαγευτική Σαντορίνη.

Το γνωστό τσιφτετέλι του Νίκου Καρβέλα που αγαπήθηκε τόσο πολύ εκείνη την εποχή, ακούγεται μέχρι και σήμερα σε νυχτερινά μαγαζιά που διοργανώνουν «vintage» ελληνικές βραδιές.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι θαυμάστριες του γοητευτικού Πάρη με το γυμνασμένο σώμα και τα μακριά μαλλιά, που εμφανίστηκε στο ντουέτο που έκανε θραύση, ωστόσο στη συνέχει τα ίχνη του χάθηκαν.

Που βρίσκεται σήμερα ο ίδιος; Φανερά αλλαγμένος, ο Χρήστος -όπως είναι το πραγματικό του όνομα- ασχολείται ακόμα με τη μουσική και περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα της αναμνήσεις του από την συνεργασία του με την Άννα Βίσση:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This