Πάντρεψαν τις κόρες τους ο πλαστικός χειρουργός Σωτήρης Κουτσόγιωργας και ο επιχειρηματίας Στέφανος Σκούρτης

Κουφέτα από το Κολωνάκι μέχρι την... Ιορδανία!

Must Read

Πολλές γνωστές και παλιές οικογένειες της Αθήνας πάντρεψαν τις κόρες τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φλας.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η καλλονή κόρη του διάσημου πλαστικού χειρουργού Σωτήρη Κουτσόγιωργα – Couchell, Μάρα Κουτσόγιωργα – Couchell με τον αγαπημένο της από τον χώρο της ιατρικής, δρα Λουκά Μαυρή. Την παράσταση έκλεψε η νύφη με το υπερπαραγωγή νυφικό με το χολιγουντιανό πέπλο και την κεντημένη ουρά, δημιουργία της designer Μαρίας Κονίδη.

Η γαμήλια δεξίωση με καλεσμένους δεκάδες φίλους των νεονύμφων από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο δόθηκε στο ballroom του ξενοδοχείου «InterContinental», όπου η εξπέρ του είδους Φαίη Βαλλίδη είχε δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό, ενώ, όταν στη σκηνή που είχε στηθεί ανέβηκε το συγκρότημα ΜΕΛΙSSES με τον Χρήστο Μάστορα να τραγουδά «Πού ‘ναι η αγάπη», το κέφι όλων απογειώθηκε. Τα βλέμματα, πάντως, όσον αφορά τους καλεσμένους, μονοπώλησε ο κούκλος ραλίστας Tio Ellinas!

Και από το Κολωνάκι στο Αμάν της Ιορδανίας, όπου ο παλιός Αθηναίος (της ασφαλιστικής εταιρίας «Skourtis») Στέφανος Σκούρτης πάντρεψε τη δευτερότοκη κόρη του Στεφανία Σκούρτη, που ζει μόνιμα στην Ιορδανία, με τον νεαρό Omar Muasher, στέλεχος της Dubai Capital Bank και γιο πρώην πρωθυπουργού της Ιορδανίας. Στο γαμήλιο πάρτι που δόθηκε πάνω στη θάλασσα, στο «Dead Sea Marriott Resort & Spa», η Ελλάδα είχε την τιμητική της, όταν ανέβηκε στα decks και έπαιξε τις μουσικές του ο καλεσμένος Θαλής Πιτούλης.

Ο γάμος – υπερπαραγωγή που ετοιμάζεται στη high society θα τελεστεί σε λίγους μήνες και θα ενώσει με τα ιερά δεσμά δύο πολύ νέα και ωραία παιδιά, γόνους γνωστών οικογενειών. Ο αντιπρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Ρωμανός Ροδόπουλος, γιος του Κωνσταντίνου και της Πόπης Ροδοπούλου, θα ανέβει οσονούπω τα σκαλιά της εκκλησίας με την πολύ όμορφη δικηγόρο Μαργαρίτα Βλάσση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This