Η Σόφη Ζαννίνου αποκάλυψε την ηλικία της: «Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη»

«Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο»

Must Read

H Σόφη Ζαννίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ελένη και αποκάλυψε την ηλικία της, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Γιώργο Μαρίνο, όσο και στην Ελένη Μενεγάκη.
 
«Έχω μεγαλώσει, είμαι 72 ετών κι απείραχτη. Έχω καλό DNA και δόξα τω θεώ ζω μια ήρεμη, δημιουργική και ευτυχισμένη ζωή. Μία φορά έκανα μπότοξ όταν έπαιζα στις Πεθερές και έπρεπε να κάνω τη θυμωμένη, παραλίγο να κατουρηθώ από το σφύξιμο. Κάθε ρυτίδα είναι και μια εμπειρία, είναι τα παράσημά μας αυτά. Τη Μάρθα Καραγιάννη την είχα πάντα συνοδηγό στο αυτοκίνητο και μου έλεγε “με σένα και την Κοντού νιώθω άνετα στην οδήγηση”», είπε η Σόφη Ζαννίνου.

«Η Μέδουσα και ο Γιώργος Μαρίνος ήταν η αρχή των μιούζικαλ. Ο Γιώργος Μαρίνος ήταν απαιτητικός, ήταν άνθρωπος της λεπτομέρειας. Πριν την παράσταση ήταν ένας κέρβερος και μετά ένα παιδί 12 ετών. Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα. Παίρνω πολλές θετικές πληροφορίες, ότι είναι πολύ καλά, αλλά και αρνητικές, ότι δεν είναι καλά. Δεν είναι εύκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί του» εξήγησε η ηθοποιός.

«Μένω με την κόρη μου και τη μητέρα μου και η συνύπαρξη είναι εξαιρετική. Έχω ζητήσει συγγνώμη από την κόρη μου γιατί ήμουν πάρα πολύ σκληρή και το παρατράβηξα. Ο πατέρας μου έμπαινε στο σπίτι και σταματούσε μέχρι και το ρολόι του τοίχου. Όλοι έτρεμαν τον πατέρα μου, δεν τολμούσε να με πλησιάσει άνθρωπος. Δεν λείπει η αντρική φιγούρα από το σπίτι, είμαστε πλήρεις. Δεν έχω βρει κάποιον άντρα που να μπορεί να με πείσει στην ηλικία που είμαι. Στον Πρωινό Καφέ η Ελένη Μενεγάκη μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη αγκαλιά σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου και γι΄αυτό την ευχαριστώ πολύ» εξομολογήθηκε η Σόφη Ζαννίνου.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This