Αντίνοος Αλμπάνης: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών»

«Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Must Read

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μιλώντας για όλους και για όλα, και ανάμεσα σε αυτά, αναφέρθηκε και σε μια υπόθεση πλαστοπροσωπίας, η οποία τον ανάγκασε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, που συμμετέχει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Maestro μίλησε για το νέο αυτό σήριαλ ενώ εξομολογήθηκε και ένα περιστατικό διαδικτυακής απάτης που του προέκυψε παλαιότερα και τον ανάγκασε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Για την ακρίβεια, κάποιος υποδυόταν ότι ήταν ο ηθοποιός για να προσεγγίζει ανήλικα κορίτσια 16-17 ετών.

«Το “Maestro” δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο. Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση.»

«Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν “ήρθα”. Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media.»


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This