Η Ταμίλα Κουλίεβα στην πρώτη της ταινία με μακριά σγουρά κόκκινα μαλλιά

Πίσω στο 1997 γυρίστηκε το έργο "Αύριο θα ξέρουμε"

Must Read

Η Ταμίλα Κουλίεβα γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1967 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Στην Ελλάδα παντρεύτηκε με τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη και έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Στέφανο Καραντινάκη.

Η πρώτη φορά που την είδαμε στην ελληνική τηλεόραση ήταν στην επιτυχημένη σειρά “Τμήμα Ηθών” τη σεζόν 1993-1994, όμως η πρώτη της ταινία ήρθε μερικά χρόνια αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 1997 όταν εκείνη ήταν 30 ετών και πρόκειται για το “Αύριο θα ξέρουμε”. Μάλιστα η ηθοποιός τότε είχε μακριά κόκκινα σγουρά μαλλιά.

Η συγκεκριμένη ταινία βραβεύτηκε στα φεστιβάλ: Θεσσαλονίκης (Fipresci- International Association of Film critics), [ΕΤΕΚΤ] Καλύτερη ταινία, Ουκρανίας (Τρίτο Μεγάλο Βραβείο) – Αλεξάνδρεια (Α’ Γυναικείου ρόλου στην πρωταγωνίστρια Ταμίλα Κουλίεβα- Φωτογραφίας στον Άρη Σταύρου). Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ταινία ήταν του Ανδρέα Θωμόπουλου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This