Μαρίνα Νικολοπούλου: «Φύλακας άγγελος για μένα ο Πανταζής»

Η Μαρίνα Νικολοπούλου, που αποτελεί το νέο «αίμα» στο λαϊκό πεντάγραμμο, αποκαλύπτεται στην «Espresso»

Must Read

Διαθέτει μία σπουδαία λαϊκή φωνή, που την κάνει να ξεχωρίζει. Η Μαρίνα Νικολοπούλου αποτελεί το νέο, πολλά υποσχόμενο «αίμα» του λαϊκού πενταγράμμου και λίγο πριν από την αποψινή πρεμιέρα της στην Αυτοκίνηση, με τους Λευτέρη Πανταζή, Χρήστο Δάντη, Αθηνά Πολίτη και Κωνσταντίνο Παντελίδη, αποκαλύπτεται στην «Espresso».

Πώς νιώθεις που θα εμφανίζεσαι σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μουσικά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας;

Η πρόταση για το συγκεκριμένο σχήμα έγινε εντελώς απρόσμενα, και αυτό είναι και το ωραίο. Είναι ευλογία να συνεργάζεσαι με αυτούς τους καλλιτέχνες και, μάλιστα, σε ένα τόσο καλό μαγαζί.

Πώς είναι ο Λευτέρης Πανταζής και ο Χρήστος Δάντης backstage;

Περνάμε φανταστικά. Οι καλλιτέχνες του σχήματος είναι απλοί άνθρωποι, με χιούμορ, αλλά και δάσκαλοί μας όπου χρειάζεται.

Γνωρίζουμε ότι θεωρείς τον Λευτέρη Πανταζή… φύλακα άγγελό σου, ενώ δεν κρύβεις το πόσο σε έχει στηρίξει.

Με τον κ. Λευτέρη Πανταζή ήταν μεγάλη μου επιθυμία να συνεργαστώ, από τα πρώτα μου βήματα. Θα μπορούσα να πω… όνειρο ζωής! Αυτή η συνεργασία ήρθε τόσο όμορφα, αβίαστα και σε μια στιγμή της ζωής μου που νιώθω έτοιμη καλλιτεχνικά. Απλώς δεν φανταζόμουν ότι ο κ. Πανταζής θα με αγκάλιαζε έτσι και πραγματικά τον ευχαριστώ. Ασχολείται πολύ με τα νέα παιδιά, μας δίνει χώρο, συμβουλές και σε οτιδήποτε χρειαστούμε είναι εκεί για εμάς. Πράγματι, ένας… φύλακας άγγελος.

Το τραγούδι σου «Παντρέψου με»… σαρώνει στο YouTube. Πώς είναι να σε εμπιστεύονται οι hit makers Σιγανός – Βαλεντίνο;

Γενικότερα, όλα αυτά που ζω τώρα μοιάζουν με όνειρο. Αν πέρυσι μου έλεγε κάποιος ότι θα συνεργαζόμουν με το δίδυμο Σιγανός – Βαλεντίνο, σίγουρα δεν θα τον πίστευα! Βέβαια, αυτό από μόνο του σου δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος να είσαι καλός. Είναι επιλεκτικοί στους καλλιτέχνες που αναλαμβάνουν και ασχολήθηκαν μαζί μου σαν να ήμουν μεγάλο όνομα, με τον ίδιο ζήλο. Ετοιμάζουμε, μάλιστα, και δεύτερο κομμάτι μαζί.

Εχει φτάσει η ώρα για να παντρευτεί η Μαρίνα Νικολοπούλου;

(Γέλια). Για τη Μαρίνα δεν έχει έρθει η ώρα αυτή, μια και προηγείται η επαγγελματική ανέλιξη. Στο μέλλον, όμως, σίγουρα θέλω να μου συμβεί. Θέλω να το ζήσω, όχι όμως σαν μια συνθήκη, απλώς για να κάνω οικογένεια ή επειδή «πρέπει»… Και σίγουρα πιστεύω στους πρίγκιπες, κάπου υπάρχουν εκεί έξω.

Είσαι σπάνιος μουσικός συνδυασμός. Λαϊκή ερμηνεύτρια, με σπουδές στη δημοτική και βυζαντινή μουσική. Πώς «παντρεύτηκε» όλο αυτό;

Ο μπαμπάς μου δεν με άφηνε να σπουδάσω τίποτα πάνω στη μουσική, αν δεν συμπεριλάμβανα και τη βυζαντινή, όποτε, για να ξεκινήσω πιάνο που ήθελα, γράφτηκα αρχικά στη βυζαντινή μουσική, την οποία λάτρεψα και μου χρειάστηκε πολλές φορές στην πορεία. Αργότερα σπούδασα στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στην Ηπειρο, όπου εκεί γνώρισα το δημοτικό μας τραγούδι και αφομοίωσα στο λαϊκό κάποια στοιχεία από αυτό, που μου ταίριαξαν. Το δημοτικό τραγούδι είναι μεγάλο «σχολείο», το λατρεύω.

Εχεις βιώσει σεξουαλική παρενόχληση ή κάτι άλλο ακραίο στον χώρο της νύχτας;

Παρενόχληση με την ακραία έννοια, όχι, δεν έχω βιώσει, αλλά μου έχουν κλείσει πολλές πόρτες λόγω του ότι δεν ενέδωσα σε προτάσεις. Κι αυτό μια μορφή παρενόχλησης είναι.

Πιο είναι το πιο hot μήνυμα που έχεις λάβει στα social media από θαυμαστή σου;

Ευτυχώς δεν λαμβάνω συχνά ακραία μηνύματα, όμως το πιο τέλειο είναι που κάποιος θαυμαστής μου μού στέλνει συνέχεια μαντινάδες.

Με ποιον ερμηνευτή έχεις όνειρο ένα ντουέτο;

Αυτό το ντουέτο το έχω ήδη ζητήσει από τον κ. Πανταζή και εύχομαι να υλοποιηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This