Η Κάτια Ταραμπάνκο άλλαξε look στα μαλλιά της και ενημερώνει το κοινό της για τα καιρικά φαινόμενα

Θέλησε να ξεκινήσει την ημέρα της με ένα story προς τους διαδικτυακούς της φίλους

Must Read

Η Κάτια Ταραμπάνκο, εδώ και μερικούς μήνες, είχε κάνει δυο εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της, μία στο κόψιμο και μία στο χρώμα και την είχαμε δει με ένα πλατινέ pixie cut.

Tην είδαμε λοιπόν με εξαιρετικά κοντά και πάρα πολύ ξανθά μαλλιά να ποζάρει σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις και μπορούμε να πούμε ότι το νέο της look της ταίριαζε πολύ.

Σε ένα νέο βίντεο όμως που ανέβασε μόλις χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε την αλλαγή στην αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της και άλλαξε το χρώμα τους αποδεικνύοντας πως δεν φοβάται να πειραματιστεί στο έπακρο με την εμφάνισή της.

Έτσι λοιπόν, το μοντέλο, έβαψε τα μαλλιά του ανοιχτά καστανά σκουραίνοντας τον τόνο τους αλλά δεν άλλαξε κάτι στο κούρεμά της, το οποίο ούτως ή άλλως είναι τόσο κοντό που  δύσκολα θα μπορούσε να αλλάξει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This