Στέλιος Μισόκαλος: O πατριός της Ελένης Μενεγάκη διατηρεί δικό του κανάλι στο You Tube

Είναι ο πατέρας του αδερφού της, Θοδωρή

Must Read

Η Ελένη Μενεγάκη έχει πάρα πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της Ζέτα Μισόκαλου.

Η μητέρα της, έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο, ένα γιο, τον Θοδωρή Μισοκαλο. Η παρουσιάστρια έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για την μητέρα και τον αδερφό της:

«Εγώ που είχα ζήσει με τη μαμά μου και ήμασταν συνέχεια αγκαλιά, όλα τα κάναμε μαζί, όταν ήμουν μικρότερη και γεννήθηκε ο αδερφός μου της έλεγα: “είναι σωστό που φεύγεις και πας στη δουλειά και μένει το μωρό με τον παππού και τη γιαγιά; Ή ήταν καλύτερο αυτό που σε είχα εδώ μέσα και ήμασταν αυτοκόλλητες, αγκαλιά όλη μέρα;”.

Δεν ήξερα ούτε εγώ τι είναι καλύτερο. Της έλεγα ότι εγώ την ευχαριστήθηκα. Πολύ. Αν σκέφτομαι σήμερα τη μαμά μου, εγώ ακολούθησα το δεύτερο πλάνο της. Τα παιδιά πάντα θέλουν το κάτι παραπάνω. Εγώ δεν ξέρω πάντως αν απαγκιστρώθηκα από τη μαμά μου. Αυτό με έκανε να είμαι αυτοκόλλητη μαζί της».

O πατριός της Ελένης Μενεγάκη αγαπά πολύ το τραγούδι και μάλιστα διατηρεί προσωπικό κανάλι στο You Tube όπου ανεβάζει δικά του βίντεο στα οποία ερμηνεύει κομμάτια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This