Mαρία Μαρκέτου: Η κόρη της Νικολέττας Βλαβιανού είναι επίσης ηθοποιός

Ο μπαμπάς της είναι Νορβηγός

Must Read

Η Νικολέττα Βλαβιανού, την οποία απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ «Άγρια Γη» να υποδύεται την μαγείρισσα Φιλιώ, έχει αποκτήσει σε μικρή ηλικία την κόρη της Μαρία Μαρκέτου, η οποία έχει ακολουθήσει τα βήματά της στην υποκριτική αλλά δεν κράτησε το επώνυμο της μητέρας της.

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έκανα την κόρη μου, ήταν 2 χρόνια περίπου αφού τελείωσα τις σπουδές. Ο μπαμπάς της είναι Νορβηγός. Δεν είμαστε μαζί, έχουμε χωρίσει», είχε αναφέρει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της στο γυναικείο site «LadyLike».

«Είναι πολύ διαφορετικό να γίνεσαι μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία κι αλλιώς όταν είσαι πιο ώριμη. Όταν είσαι μικρή, δεν έχεις τόσο χρόνο, γιατί θες να κοιτάξεις και την καριέρα σου. Δεν προλαβαίνουμε να “χαρούμε” ούτε καν τις ταλαιπωρίες τους. Με παρατηρώ τώρα, που έχει ο μικρός κολικούς και είναι χαρά μου να τον πάρω αγκαλιά και να το ηρεμήσω για όσο χρειαστεί. Μικρότερη θα έλεγα “αχ να κοιμηθεί να πάω στη δουλειά”» συμπλήρωσε.

Η Μαρία Μαρκέτου από την πλευρά της είχε δηλώσει στην εκπομπή «Breakfast @ Star» για την επιλογή της να μη χρησιμοποιεί το επίθετο της μητέρας της: «Δεν χρησιμοποιώ το επίθετο Βλαβιανού γιατί δεν θέλω να με συγκρίνουν με την μητέρα μου, να λένε πως είμαι κόρη της Νικολέττας, αν και το ξέρουν πια. Όταν συνεργαζόμαστε, νιώθω μια ασφάλεια και μου αρέσει πάρα πολύ».

Όσο για το από που πήρε το καλλιτεχνικό της επώνυμο “Μαρκέτου” η Νικολέττα Βλαβιανού είχε δηλώσει στο περιοδικό «Λοιπόν»:

«Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που δεν το ξέρουν, γιατί δε χρησιμοποιεί και το όνομα μου. Έχει το επώνυμο της γιαγιάς της, Μαρκέτου, της μαμάς μου το μητρώνυμο. Θέλει να είναι πιο ελεύθερη και καλά κάνει, αυτό είναι κάτι που το θέλω κι εγώ. Κάνει κι άλλα πράγματα, είναι και γυμνάστρια, ασχολείται με τα ξενοδοχειακά, μπορεί ν’ ασχοληθεί και μ’ άλλα. Με την ηθοποιία θ’ ασχοληθεί άμα της τύχει κάτι καλό»

Η Μαρία Μαρκέτου έχει αποκτήσει το δικό της παιδί, το οποίο μεγαλώνει ως μόνη της.  «Ο γιος μου, ο Νικόλας είναι τρέλα! Ερωτευμένη είμαι πάρα πολύ! Πέρασα και γω κάποιες δυσκολίες, επειδή δεν πήγαν καλά οι σχέσεις μου, οπότε το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί, αλλά μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη. Ο Νικόλας δεν υπάρχει. Το όνομα ήρθε από την μαμά και τον είχα τάξει στον Άγιο Νικόλαο» έχει πει για το γιο της.

Η Νικολέττα Βλαβιανού είπε παλαιότερα για τη σχέση της με τους άνδρες και τον πρώην σύζυγό της ο οποίος είναι Νορβηγός.

«Άρεσα και αρέσω στους άντρες. Βλέπουν ένα ζουμερό, σεξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό. Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ»,

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This