Νίκος Ξύδης: O 46χρονος γιος της Ελένης Βιτάλη ήταν παντρεμένος με τη Βαλέρια Κουρούπη

Είναι μουσικός στο επάγγελμα

Must Read

Η Ελένη Βιτάλη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες έχοντας διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του πενταγράμμου. Είναι όμως και μια πολύ καλή μητέρα.

Η Ελένη Βιτάλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1954 ως Ελένη Λαβίδα και έχει καταγωγή ρομά. Ο πατέρας της Τάκης έπαιζε σαντούρι και η μητέρα της Λούση ήταν τραγουδίστρια σε πανηγύρια. Η Ελένη από μικρή ξεκίνησε να τραγουδάει μαζί με τσιγγάνους οργανοπαίκτες.

Στην προσωπική της ζωή το 1975 παντρεύτηκε τον μουσικό Βαγγέλη Ξύδη και το 1976 γέννησε τον γιο τους, Νίκο Ξύδη, ο οποίος είναι επίσης μουσικός, ηχολήπτης και παραγωγός ο οποίος ξεκίνησε την δική του επαγγελματική πορεία το 1999 και έκτοτε είναι ενεργός.


Ο Νίκος Ξύδης υπήρξε παντρεμένος για 17 χρόνια με την γνωστή ηθοποιό Βαλέρια Κουρούπη με την οποία χώρισαν το 2019. Γι αυτό το διαζύγιο έχουν ειπωθεί τα εξής:

«Σ’ εμάς, το διαζύγιο μας απέδειξε ότι είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση, ότι ερωτευτήκαμε, αγαπηθήκαμε, κάναμε καλά που αποκτήσαμε παιδί, γιατί είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούνται. Ακόμη αγαπάει ο ένας τον άλλον, δεν σημαίνει ότι επειδή δεν είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, πρέπει να σβήσουμε όλα τα προηγούμενα.

Αλληλοβοηθιόμαστε, σταθήκαμε στα δύσκολα ο ένας στον άλλον και παραμένουμε οικογένεια. Δεν μας δένει μόνο το παιδί, μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ η ζωή και η δουλειά του Νίκου, όπως κι εκείνον αντίστοιχα. Μιλάμε στο τηλέφωνο και βρισκόμαστε… Μεγαλώσαμε μαζί και αν τον απαρνηθώ και τον αντιπαθήσω, κάποιο λάθος θα έκανα και όταν τον διάλεξα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This