Έλενα Κρεμλίδου: Καταδικάστηκε άνδρας που την εκβίαζε με revenge porn – «Κορίτσια να μιλάτε!»

Κρίθηκε ένοχος για την προσπάθεια του να την εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού, αναφέρει η γνωστή influencer

Must Read

Δικαιωμένη για την απόφασή της να καταγγείλει εκείνους που την εκβίαζαν με δημοσίευση «ροζ» βίντεο και γυμνών φωτογραφιών της δηλώνει η Έλενα «Mariposa» Κρεμλίδου, πληροφορούμενη την καταδίκη ενός εξ αυτών.

Με μια δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από λίγη ώρα, η γνωστή influencer, η οποία έγινε ακόμη πιο γνωστή χάρη στη συμμετοχή της στο «Survivor», ενημέρωσε τους ακολούθους της πως βγήκε καταδικαστική η απόφαση του δικαστηρίου για τον έναν από τους άνδρες που την εκβίαζαν με φωτογραφίες της, απειλώντας την για διαρροή τους στο διαδίκτυο.

Και, ενθουσιασμένη από την έκβαση της δικαστικής διαμάχης που είχε ξεκινήσει πριν από μερικά χρόνια, η Κρεμλίδου έγραψε: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού. Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ό,τι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του».

Τι είχε δηλώσει για την υπόθεση

Η Έλενα Κρεμλίδου είχε μιλήσει σχετικά με το υλικό των φωτογραφιών που είχαν διαρρεύσει στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, τον περασμένο Φεβρουάριο. Συγκεκριμένα, σχετικά με την υπόθεση, είχε πει τα εξής: «Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν είμαι εγώ. Αυτό ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, πριν τρία χρόνια πήρα το πρώτο μήνυμα εκβιασμού. Σε αυτό το μήνυμα μου έλεγαν “ή θα μου στείλεις άλλο υλικό, ή από αύριο θα ανέβουν οι φωτογραφίες σου”. Στις συγκεκριμένες φωτογραφίες είμαι ανήλικη, είμαι 17 χρονών. Εγώ τις είχα τραβήξει και τις είχα στείλει σε τότε συντρόφους μου. Δεν γνωρίζουμε ποιος τις διέρρευσε. Πέρα από το σοκ που έπαθα, ήθελα να αυτοκτονήσω. Και τώρα που το συζητάω έχω ένα μούδιασμα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This