Παναγιώτης Τσάκος: Ο γιος της Σήλιας Κριθαριώτη με τον εφοπλιστή σύζυγό της

Η σχεδιάστρια μόδας είναι παντρεμένη με τον Νίκο Τσάκο

Must Read

Η Σήλια Κριθαριώτη είναι μια από τις κορυφαίες ελληνίδες σχεδιάστριες και ιδιοκτήτρια του παλαιότερου ελληνικού οίκου μόδας ο οποίος ιδρύθηκε το 1906.

Με τις δημιουργίες της ντύνει κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς showbiz ενώ οι επιδείξεις μόδας της γράφουν κάθε φορά ιστορία.

Στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη από το 2001 με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Παναγιώτη που είναι γεννημένος το 2002, και τις δίδυμες Ελισάβετ και Ειρήνη που γεννήθηκαν το 2006.

«Μετά τη μητρότητα, όλα τα υπόλοιπα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι συγκλονιστικό το δώρο της μητρότητας και είμαι ευτυχής που μπορώ να εξελίσσομαι και στη δουλειά μου», έχει πει η σχεδιάστρια για τον ρόλο της μητέρας.

«Ως οικογένεια προσπαθούμε να τους εμφυσήσουμε τις αξίες της ζωής που θα είναι όπλα σε ό,τι κι αν επιλέξουν» έχει απαντήσει όσον αφορά στην ερώτηση ποιο επάγγελμα θα ήθελε να ακολουθήσουν τα παιδιά της.

Ο Παναγιώτης Τσάκος ζει και σπουδάζει στο εξωτερικό όπου και πήγε μετά το σχολείο. Η μητέρα του ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This