Στέλιος Ρόκκος και Λένα Ζευγαρά κάνουν… πάταγο στη Θεσσαλονίκη

Must Read

«Σεισμός» διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ρόκκο και τη Λένα Ζευγαρά. Οι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές και τα σουξέ τους στην Πύλη Αξιού, σε ένα πρόγραμμα γνήσιας θεσσαλονικιώτικης διασκέδασης, που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο και Κυριακή και κερδίζει από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις.

Ο εξωστρεφής και διαχρονικός Στέλιος Ρόκκος μάς έχει χαρίσει μερικές από τις ωραιότερες μπαλάντες, ενώ έχει έναν δικό του, μοναδικό τρόπο να χαρίζει στο κοινό συναρπαστικές στιγμές σε κάθε του live. Από την άλλη μεριά, η Λένα Ζευγαρά, φρέσκια και εντυπωσιακή, με δυνατές ερμηνείες και σουξέ που γίνονται viral, ξέρει καλά τον τρόπο να… ταρακουνά τη νυχτερινή διασκέδαση.

Μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές του προγράμματος είναι η κοινή εμφάνιση του Στέλιου Ρόκκου με τη Λένα Ζευγαρά και η συνάντησή τους επί σκηνής με τον συνθέτη Κυριάκο Παπαδοπούλο, παρουσιάζοντας ένα μουσικό αφιέρωμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες, που φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου δημιουργού!

Μαζί τους στην Πύλη Αξιού ο Βαγγέλης Κακουριώτης και η ανερχόμενη Έλενα Παναγιωτίδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This