Στην εντατική ο Νίκος Ξανθόπουλος – Το πρόβλημα υγείας που τον «τσάκισε»

Η μεγάλη μάχη του Νίκου Ξανθόπουλου για τη ζωή του

Must Read

Μία από τις μεγαλύτερες μάχες για να γίνει καλά και να επιστρέψει στο σπίτι του δίνει το «παιδί του λαού», ο σπουδαίος και ακριβοθώρητος Νίκος Ξανθόπουλος. Ο ηθοποιός, που έχει συνδέσει όσο κανένας άλλος το όνομά του με τις μελό ταινίες της δεκαετίας του ’60, έχοντας δίπλα του συνεχώς την πολυμελή οικογένειά του, απλώς περιμένει τη μέρα που οι γιατροί θα του δώσουν το πολυπόθητο εξιτήριο.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ο 88χρονος σταρ του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και του τραγουδιού πριν από περίπου μία εβδομάδα εισήχθη επειγόντως σε κεντρική κλινική της Αθήνας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας, τα οποία τα τελευταία χρόνια τον ταλανίζουν.

Την είδηση των προβλημάτων υγείας και της εισαγωγής του στο νοσοκομείο επιβεβαίωσε στην «Espresso» και η πολυαγαπημένη του κόρη Μαρία, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο μεγάλος ηθοποιός να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, προκειμένου ο οργανισμός του να επανέλθει στο προηγούμενο επίπεδο.

Φανατικοί θαυμαστές

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Νίκος Ξανθόπουλος εδώ και πολλά χρόνια έχει αποφασίσει πως ο δικός του επαγγελματικός κύκλος έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα. Ο ίδιος έχει επιλέξει να ζει στο πανέμορφο κτήμα του στην Παιανία, έχοντας στο πλευρό του ενωμένη όλη την πολυμελή οικογένειά του. Μια οικογένεια πρότυπο για την ελληνική κοινωνία και κυρίως για τους Ελληνες καλλιτέχνες. Με την αυτοβιογραφία του, που εκδόθηκε το 2005 και έχει τίτλο «Οσα θυμάμαι και όσα αγάπησα», θέλησε να βάλει τη δική του τελεία σε όσα έζησε στο σανίδι, στο πανί αλλά και στο πάλκο. Αλλωστε έκανε τρεις διαφορετικές καριέρες με τεράστια επιτυχία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ανέβαζε φωτογραφίες και εξιστορούσε περιστατικά της εποχής που ο ίδιος ως σταρ αντιμετώπιζε, συγκεντρώνοντας από τους σημερινούς φανατικούς θαυμαστές του χιλιάδες likes σε κάθε ανάρτησή του. Ο μεγάλος ηθοποιός είναι και ο μοναδικός Ελληνας ηθοποιός εκείνης της γενιάς που ασχολείται τόσο ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ακολούθους που ξεπερνάνε τις 50.000 στην επίσημη σελίδα που ο ίδιος διαχειρίζεται, ενώ οι σελίδες που αναφέρονται στο όνομά του είναι περισσότερες από 10 και με ακολούθους που ξεπερνάνε τους 200.000.

Η μεγάλη του αγάπη όμως, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει πολλές φορές, ήταν πάντα η οικογένειά του και δη η πολυαγαπημένη του Εριφύλη. Η λατρεμένη του σύζυγος. Ο άνθρωπος που, όπως ο ίδιος έλεγε, τον κρατάει στη ζωή, και η ζωή του είχε νόημα για να μπορεί να ζει. Εκείνη φρόντιζε όλο το κτήμα. Εκείνη έδινε ζωή στις λεμονιές του κυρ Νίκου, εκείνη έδινε ζωή στις τριανταφυλλιές, στις πορτοκαλιές. Εκείνη όργωνε τη γη για να φυτέψει τα δικά του ζαρζαβατικά με σκοπό να φάει ολόκληρη η πολυμελής οικογένειά τους!

Τον περασμένο Μάιο, και ενώ τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθήσει, η λατρεμένη του Εριφύλη αρρώστησε αρκετά βαριά, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί. Οι μέρες εκείνες για τον μεγάλο ηθοποιό ήταν βασανιστικές και γεμάτες άγχος. Δεν είχε όρεξη να μιλήσει σε κανέναν, να αναρτήσει κείμενό του. Ο νους του, η ψυχή του, η καρδιά του αλλά και οι προσευχές του ήταν δοσμένα όλα στη σύζυγό του. Επειτα από μια μακρά νοσηλεία η Εριφύλη επέστρεψε στο σπίτι τους και εκεί ο λατρεμένος ηθοποιός και είδωλο της δεκαετίας του ’60 άρχισε να παίρνει και πάλι ζωή. Αρχισε να κάνει αναρτήσεις «αναγέννησης» της δικής του ψυχολογίας!

Οσοι γνωρίζουν τον σπουδαίο ηθοποιό αναφέρουν στην «Espresso» πως η υγεία του κλονίστηκε μετά το άγχος που αντιμετώπισε με την περιπέτεια της υγείας της Εριφύλης του, της πολυαγαπημένης του συζύγου. Ολη η οικογένεια όμως ήταν εκεί στο πλευρό του όλους αυτούς τους μήνες για να του δίνει κουράγιο και δύναμη. Τόσο η Εριφύλη όσο τα παιδιά αλλά και τα εγγόνια του που ο ίδιος λατρεύει προσμένουν πως οι προσευχές τους θα εισακουστούν και ο αγαπημένος ηθοποιός όλων θα επιστρέψει στο ζεστό οικογενειακό περιβάλλον για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This