Ρήγας Αξελός: Αυτός είναι ο σύντροφος της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

Είναι γνωστός ηθοποιός και τον έχουμε δει και στο "Κωνσταντίνου και Ελένης"

Must Read

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, έχει υπάρξει παντρεμένη με τον Δάνη Κατρανίδη από το 1971 ως το 1977 που ήταν συμμαθητής της στη Δραματική Σχολή και έχει δηλώσει για τη σχέση τους:

«Με τον Δάνη Κατρανίδη έχουμε μία ουσιαστική σχέση. Μία σχέση συντροφικότητας. Ο έρωτας είναι αρένα. Ο έρωτας ματώνει. Δεν είμαι συμπαγής και σταθερή. Μπορεί να έχω κάνει χιλιάδες λάθη αλλά δεν θέλω να κάνω απολογισμούς. Από τα ποιήματα πάντα λάτρευα τα κεριά του Καβάφη. Λέει ότι «γυρνάω πίσω και βλέπω μία σειρά από σβηστά κεριά».
Όταν κατάλαβα τι εννοούσε είπα ότι δεν θα κοιτάξω ποτέ πίσω. Φρόντιζα να αφήνω και δύο «κεριά» μπροστά μου αναμμένα. Αυτό δεν σημαίνει αισιοδοξία αλλά ανάγκη. Τις περισσότερες φορές έβλεπα το ποτήρι μισοάδειο».

Eδώ και αρκετά χρόνια, η ηθοποιός έχει σχέση με τον ηθοποιό Ρήγα Αξελό, o oποίος υποδύθηκε στο σήριαλ  «Κωνσταντίνου και Ελένης», το σύζυγο της αδερφής του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού της Έφης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This