Λητώ Δίπλα: Δείτε τη σύζυγο του δημοσιογράφου Απόστολου Μαγγηριάδη

Είναι και η ίδια δημοσιογράφος

Must Read

O δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης τη φετινή σεζόν εντάχθηκε στο δυναμικό της ΕΡΤ και πιο συγκεκριμένα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21 00. Επί σειρά ετών έχει ασχοληθεί με το πολιτικό και το διπλωματικό ρεπορτάζ. Έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και είναι 43 ετών.

Στην προσωπική του ζωή κρατά πολύ χαμηλό προφίλ, ωστόσο γνωρίζουμε ότι το 2021 παντρεύτηκε την σύντροφό του Λητώ Δίπλα και έγινε μπαμπάς καθώς τον ίδιο χρόνο γεννήθηκε η κόρη τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Real, έχει πει για την οικογένειά του:

Είστε παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Λητώ Δίπλα. Μεταφέρετε τη δουλειά στο σπίτι;

Νομίζω ότι δεν γίνεται διαφορετικά. Εξάλλου, γνωριστήκαμε στη δουλειά. Σέβομαι τη γνώμη της Λητούς και εμπιστεύομαι το αισθητήριό της. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και από τη δική της πλευρά. Ίσως εγώ κάνω κατάχρηση, έτσι όμως συμβαίνει στις υγιείς σχέσεις, ακόμη και αν στο τέλος μπορεί να διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα.

Είστε και πατέρας. Τι σας ενθουσιάζει στο μεγάλωμα της κόρης σας;

Το ότι μεγαλώνει γρήγορα! Όπως και το ότι τα σημερινά παιδιά έχουν έναν τεράστιο όγκο ερεθισμάτων και, λογικά, θα δημιουργήσουν έναν καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο κόσμο. Και το ότι κάθε μέρα ανακαλύπτω νέα συναισθήματα γι’ αυτό το νέο πλάσμα που μπουσουλάει ανάμεσά μας.

Πώς αποφορτίζεστε;

Με διάβασμα, καλή παρέα, ένα ωραίο φαγητό και βέβαια με ένα ωραίο ταξίδι. Τα έχουμε περιορίσει λόγω πανδημίας και με τον ερχομό του παιδιού, άλλα ίσως τώρα όλα αποκτούν μεγαλύτερο νόημα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This