Αντύπας: Ο λόγος για τον οποίο δέχθηκε γροθιές από τον εξαγριωμένο θαμώνα

Έκταση έχει πάρει το περιστατικό κατά το οποίο ο τραγουδιστής γρονθοκοπήθηκε από πελάτη

Must Read

Ένα πραγματικά πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Αντύπας, όταν θαμώνας, ανέβηκε στην πίστα την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε την επιτυχία του “Είμαι στα χάι μου” και τον γρονθοκόπησε με τον τον ίδιο να αμύνεται, αλλά να μην ανταποδίδει τα χτυπήματα, συνεχίζοντας τη δουλειά του.

Τους δυο άνδρες προσπάθησε να χωρίσει μια λουλουδού που τύχαινε να είναι κοντά, όμως ο θαμώνας στράφηκε και εναντίον της, χτυπώντας κι εκείνη. Τότε κάποιοι άλλοι θαμώνες ανέβηκαν στην πίστα προσπαθώντας να ηρεμήσουν τον άνδρα που ήταν εκτός εαυτού.

Η ορχήστρα δεν σταμάτησε να παίζει ενώ ο Αντύπας παρόλη την ένταση συνέχισε να τραγουδά. Το σκηνικό απαθανάτισε με την κάμερά του ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok γράφοντας:  «Κατακριτέο γεγονός ‼ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα. Ο Αντύπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και φοβερό ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ».

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός ‼️ Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ ‼️#antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας

Μετά από τη δημοσιότητα που πήρε το περιστατικό, ο τραγουδιστής δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε ότι δεν συνέβη κάτι σοβαρό και η σύζυγος του συγκεκριμένου άνδρα είχε λιποθυμήσει, με αποτέλεσμα εκείνος να θορυβηθεί και με κάποιον τρόπο να τραβήξει την προσοχή.

«H εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δε συνέβη κάτι τόσο σοβαρό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και δεν υπήρχε κάτι προσωπικό. Απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This