Η κόρη του Γιάννη Βαρδή μοιάζει έντονα στον παππού της Αντώνη

Η κατάξανθη Κατερίνα είναι πλέον επτά ετών

Must Read

Με μεγάλο ενθουσιασμό παρακολούθησαν μικροί και μεγάλοι τα εντυπωσιακά show του Ιταλικού Circo Acquatico Bonaccini που συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Ιλιον με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό το οποίο μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Ανάμεσα στους θεατές απόλαυσαν την παράσταση της Κυριακής ήταν και ο Γιάννης Βαρδής με την οικογένεια του, παρέα με την γυναίκα του Τριαντάφυλλου και το παιδί τους, η Βίκυ Βολιώτη με την κόρης της, η Ζέτα Δούκα με την κόρη της και η Κατερίνα Καραβάτου με τα παιδιά της.

Με κλόουν, ζογκλέρ, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show, το κορίτσι λάστιχο και τον διάσημο Transformer που μεταμορφώνεται καθώς και πολλά άλλα νούμερα όλα πάνω σε μια μεγάλη πισίνα δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο.

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά πόζαραν στο φωτογραφικό φακό μαζί με τα δυο τους παιδιά, την 7χρονη Κατερίνα Βαρδή και τον τετράχρονο Αντώνη Βαρδή. Και μπορεί ο αδερφός της να έχει πάρει το όνομα του παππού του, η Κατερίνα όμως έχει πάρει πολλά από τα όμορφα χαρακτηριστικά του και μας τον θύμισε πολύ έντονα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This