«Αντάλλαξες μια Ferrari με ένα Twingo» λέει η Σακίρα στο νέο της κομμάτι: Πικέ ακούς;

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio» συνεχίζει η Κολομβιανή τραγουδίστρια για την 22χρονη σύντροφο του ποδοσφαιριστή Κλάρα Κία Μάρτι 

Must Read

Από την Έλενα Φάκου

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ χώρισαν μετά από 11 χρόνια σχέσης και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον Μίλαν που είναι σήμερα 9 ετών και τον Σάσα που είναι 7 ετών και μένουν με την μητέρα τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

Ο λόγος του χωρισμού τους είναι η παράλληλη σχέση του ποδοσφαιριστή με την 22χρονη Κλάρα Κία Μάρτι την οποία ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Πικέ να φιλά μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι θα τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Παρόλα αυτά, ο Ζεράρ Πικέ είχε σχέση με την Κλάρα Κία Μάρτι αρκετό καιρό πριν το μάθει η σύντροφός του Σακίρα.

Αν κρίνει κανείς από τα τελευταία της κομμάτια, η Σακίρα ακόμη νιώθει προδoμένη και πληγωμένη από την απιστία του πρώην συντρόφου και πατέρα των παιδιών της και αυτό δηλώνουν οι στίχοι των τραγουδιών οι οποίοι είναι σπόντες ευθείας βολής σε κείνον και την νέα του σύντροφο.

Σε κάποιο ερασιτεχνικό βίντεο πάντως, φαίνεται ότι πιάνουν τόπο, καθώς ο πρώην παίκτης της Mπαρτσελόνα, φαίνεται μέσα στο αυτοκίνητό του να ακούει τα τραγούδια της στο ραδιόφωνο.

https://www.youtube.com/watch?v=9Mpx_WSLLX4

Το πρώτο κομμάτι με το οποίο η Σακίρα εξέφρασε το θυμό και την πικρία της ήταν το «Te Felicito» μέσα από τους στίχους του οποίου πετούσε αιχμηρά υπονοούμενα για εκείνον.

«Έκανα τον εαυτό μου κομμάτια για να σε συμπληρώσω, με προειδοποίησαν αλλά δεν άκουγα, τώρα συνειδητοποίησα ότι όλα σε σένα ήταν ψεύτικα» τραγουδά με νόημα η 45χρονη Κολομβιανή τραγουδίστρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Στο νέο της κομμάτι με τίτλο «Bzrp Music Sessions 53» η Σακίρα είναι σαν να μιλάει πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρώην της και να του λέει δημόσια όλα όσα θα ήθελε να του πει επί προσωπικού.

«Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio», « Λυπάμαι, πήρα άλλο αεροπλάνο και δε γυρίζω πίσω γιατί δεν θέλω να με ξανααπογοητεύσεις. Νομίζεις ότι είσαι πρωταθλητής και όταν σε χρειαζόμουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά μου έδειξες τη χειρότερη εκδοχή του εαυτού σου» και « Λυπάμαι μωρό μου, έπρεπε να είχα παρατήσει αυτόν τον τύπο καιρό πριν, μια γυναίκα σαν εμένα δεν είναι για rookies, μια γυναίκα σαν εμένα δεν είναι για άντρες σαν εσένα άλλο πια, σου πέφτω πολλή και γι αυτό είσαι με μια γυναίκα που σου αξίζει. »

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This