Στέλιος Ρόκκος: Τι είπε η σύζυγός του για την κατάσταση της υγείας του

«Περάσαμε μια περιπέτεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Λελέ Γκόφα

Must Read

Σε νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα με C-130 ο Στέλιος Ρόκκος έπειτα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε στο σπίτι του στη Λήμνο όπου διαμένει.

Ο 57χρονος τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου με διάνοιξη της δεξιάς αρτηρίας, ενώ πλέον έχει διαφύγει τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία του.

«Περάσαμε μια περιπέτεια»

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της.

«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!» σημείωσε χαρακτηριστικά.




Διαβάστε επίσης: Στέλιος Ρόκκος: Με συμπτώματα εμφράγματος μεταφέρθηκε με C-130 από τη Λήμνο σε νοσοκομείο της Αθήνας

Υπέστη έμφραγμα

Ο Στέλιος Ρόκκος εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμαν σε έμφραγμα του μυοκαρδίου και οι γιατροί στο νοσοκομείο της Λήμνου έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών. Όπως και έγινε.

Αρχικά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα με ενδείξεις εμφράγματος του μυοκαρδίου ωστόσο ο ίδιος ζήτησε λίγο αργότερα να μεταφερθεί, όπως και έγινε, στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «Metropolitan» όπου και νοσηλεύεται έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο.

Η ανάρτηση συνεργάτη του Ρόκκου

Στενός συνεργάτης του Στέλιου Ρόκκου ήταν καθησυχαστικός για την περιπέτεια της υγείας του τραγουδιστή. Σε ανάρτηση που δημοσίευσε στη σελίδα του Ρόκκου έγραψε: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Σημειώνεται πως η «Πύλη Αξιού», το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης στο οποίο εμφανίζεται αυτή τη σεζόν ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε πως θα παραμείνει κλειστό λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This