Στέλιος Ρόκκος: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο τραγουδιστής παρουσίαζε συμπτώματα εμφράγματος

Must Read

Ο Στέλιος Ρόκκος το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και επισκέφθηκε το νοσοκομείο Λήμνου με τους γιατρούς να ζητούν την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, καθώς εμφάνιζε συμπτώματα εμφράγματος. Ο τραγουδιστής ήρθε στην Αθήνα με C-130 και πιο συγκεκριμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Ο Στέλιος Ρόκκος έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του αλλά και για να δώσει κάποιες δημόσιες ευχαριστίες.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας!  Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος.

Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους.

Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο το προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ», έγραψε ο Στέλιος Ρόκκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This