Έλενα Πολυχρονοπούλου για την αθωωτική απόφαση: «Είμαι ανακουφισμένη και χαρούμενη»

Το μοντέλο απηλλάγη, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών

Must Read

H Έλενα Πολυχρονοπούλου ανακηρύχθηκε παμψηφεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της είχαν κατηγορηθεί για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης σε διάφορα κοσμικά καταστήματα κατ’επάγγελμα. Η Έλενα Πολυχρονοπούλου αθωώθηκε ενώ ο σύντροφός της καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Μετά την αθωωτική δικαστική απόφαση, η Έλενα Πολυχρονοπούλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η πρώην παίκτρια του «Power of love» αποκάλυψε πως ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας θα προχωρήσει σε νομικές ενέργειες προς τα μέσα που έσπευσαν να την καταδικάσουν ζητώντας οικονομικές αποζημιώσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια απόφαση από κοινού και αυτό είναι πολύ θετικό. Είναι αυτό που περιμέναμε, το αναμενόμενο, εγώ το ήξερα εξ αρχής. Τώρα όμως αποδείχθηκε και στο δικαστήριο. Είμαι ανακουφισμένη, είμαι χαρούμενη και ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα» ανέφερε.

«Ταλαιπωρηθήκαμε όλοι πάρα πολύ, ειδικά η οικογένεια μου και οι φίλοι μου που είναι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι καθημερινά. Ταλαιπωρήθηκαν και εκείνοι όσο εγώ οπότε νομίζω ότι είναι όλοι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Για τον πρώην σύντροφο μου αποφάσισε η δικαιοσύνη, εγώ εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και ο καθένας πήρε ότι του άξιζε» συνέχισε.

 «Θα πω απλά ας πρόσεχαν γιατί το να διαβάλλεις έτσι έναν άνθρωπο χωρίς απτά στοιχεία, όπως απεδείχθη κιόλας, πρέπει να ξέρεις ότι θα έχεις και κάποιες συνέπειες. Οπότε θα πορευτώ αναλόγως με τον κ. Κούγια, έχει βγάλει το δελτίο τύπου και ο καθένας θα πάρει ότι του αξίζει όπως πήραμε και εμείς» είπε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This