Η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει ολόγυμνη με μονάχα ένα άνθος στην ευαίσθητη περιοχή της

Must Read

H Kατερίνα Στικούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια γυμνή φωτογραφία της στην οποία καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της και την ευαίσθητη περιοχή της με ένα λευκό άνθος.


Το σώμα της είναι αλειμμένο με λάδι και ποζάρει μπροστά από ένα τζάμι για τις ανάγκες φωτογράφησης του περιοδικού In Style. Mάλιστα στη λεζάντα της εξήγησε πως το συγκεκριμένο τζάμι ήταν φιμέ και δεν φαινόταν από την έξω μεριά.


Η συγκεκριμένη εικόνα δεν έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία και η παρουσιάστρια των backstage του «J2US» την ανέβασε θέλοντας να περάσει το ακόλουθο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους:

«Γυναίκα, μητέρα, εργαζόμενη, σύζυγος, κόρη, αδερφή …Πολλοί οι ρόλοι μας ! Ποσο δυνατές είμαστε τελικά .. 🙏 Να αγαπάς το σώμα σου , να το φροντίζεις … Να σε προσεχείς ❤️ ΥΓ: ( το τζαμι στο οποίο ποζάρω ήταν σκούρο , δεν φαινόμουν από έξω …😂)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This