Αντώνης Γκολφίδης: Aυτός είναι ο 30χρονος γιος της Ελένης Δήμου

Ο νεαρός έχει κάνει εντυπωσιακές σπουδές

Must Read

H Ελένη Δήμου είναι μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια με μεγάλη καριέρα στο ελληνικό τραγούδι. Σήμερα η Ελένη Δήμου είναι 65 ετών ενώ κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο από την πλευρά του πατέρα της και από τη Μικρά Ασία από την πλευρά της μητέρας της. Το πραγματικό της όνομα της Ελένης Δήμου είναι Ελένη Γκικοδήμου.

Η τραγουδίστρια ζει στην Παλλήνη, είναι παντρεμένη με τον Άκη Γκολφίδη και μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο που είναι σήμερα 30 ετών, τον Αντώνη Γκολφίδη ο οποίος έχει κάνει εντυπωσιακές σπουδές.

«Γνωριζόμασταν χωρίς να έχουμε βρεθεί. Η αγαπημένη μου κουνιάδα άκουγε συνεχώς το “Πάρε, πασά μου” και τον εκνεύριζε. “Τι σου αρέσει απ’ αυτό το πράγμα και το ακούς όλη μέρα;” της έλεγε. “Μου αρέσει το τραγούδι και η τραγουδίστρια” του απαντούσε εκείνη. Τον Άκη δεν τον συμπαθούσα. Σκεφτόμουν ότι είναι τόσο καλός που ωραιοποιεί τις φωνές στο στούντιο.

Το 1985 θα πηγαίναμε με την παρέα μου στη συναυλία του James Brown. Δυστυχώς, λίγες ημέρες πριν ο κοινός μας φίλος και μουσικός, ο Γιώργος Τσελεπίδης, σκοτώθηκε. Ήταν σαν αδελφός μου. Έπαιζε με τον Γιώργο Χατζηνάσιο τότε στο Παγκράτι κι εγώ με τον Γιώργο Μαρίνο στη Μέδουσα. Μετά τη δουλειά βγαίναμε όλοι μαζί και όπου κι αν πηγαίναμε μας έδιωχναν από τα πολλά γέλια. Αυτό το παιδί λες και ήξερε ότι θα φύγει, ήθελε συνεχώς χαρές. Είδα τον Άκη στην κηδεία, αλλά δεν μιλήσαμε.

Την ημέρα της συναυλίας πήγα μόνη “Θα πάω όπως σχεδιάζαμε και θα τραγουδήσω στη μνήμη του” σκέφτηκα. Εκείνη την ημέρα η μόνη γνωστή φυσιογνωμία που συνάντησα ήταν αυτή του Άκη, αλλά και του Βλάση Μπονάτσου, ενώ όλοι μαζί καταλήξαμε για φαγητό. Εκείνη την εποχή ήταν ερωτευμένος μαζί μου ένας γνωστός δημοσιογράφος. Τυχαία στο ίδιο μαγαζί καθόταν και εκείνος με μια κοπέλα. Μού έστειλε λουλούδια στο τραπέζι με ένα κορίτσι και του απάντησα μέσω εκείνης “τον ευχαριστεί πολύ ο άντρας μου”. Πώς μου ήρθε; Μετά πια ο Άκης Γκολφίδης έγινε ο άντρας μου. Μάς έφερε κοντά αυτός ο θάνατος. Μας ένωσε», είχε δηλώσει η ερμηνεύτρια για τον σύζυγό της Άκη Γκολφίδη.

Η Ελένη Δήμου και ο Άκης Γκολφίδης έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αντώνη-Ανδρέα.
Ο Αντώνης-Ανδρέας Γκολφίδης σήμερα είναι 30 ετών και έχει κάνει εντυπωσιακές σπουδές και διαθέτει μεταπτυχιακό από το Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Συγκεκριμένα είναι έμπειρος Μηχανικός Λογισμικού και εργάζεται στη μουσική βιομηχανία.
Ο Αντώνης-Ανδρέας Γκολφίδης έχει διδαχτεί Επεξεργασία Σήματος, Επιστήμη Δεδομένων, Προγραμματισμός Ήχου, Επεξεργασία Ήχου, Ανάπτυξη Λογισμικού κ.λπ.
Είναι επαγγελματίας μηχανικός με Master of Engineering με εστίαση στην Ηλεκτρολογία και Μηχανική Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Κρήτης και διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό.
Σύμφωνα με το προφίλ του στο Linkedin για ένα έτος έκανε μετεκπαίδευση στη Γενεύη της Ελβετίας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Dimou (@eleni.dimou)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This