Γιώργος Σταγάκης: Aυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Ραμόνας Βλαντή

Είναι γνωστός επιχειρηματίας και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες

Must Read

H Ραμόνα Βλαντή έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» στο οποίο συμμετείχε το 2017 και ξεχώρισε με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Πρόσφατα, η Ραμόνα Βλαντή σχολίασε με καυστικό τρόπο την επιστροφή του παιχνιδιού μόδας το οποίο την ανέδειξε, του «My Style Rocks».

«Το μόνο που μπορώ να πω σε σας είναι ότι τα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Προσπάθησα να το παρακολουθήσω. Αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν τους ενδιαφέρει τι θέλει ο κόσμος, κάνουν ένα πρόγραμμα για πάρτι τους, οπότε θα το δουν μόνοι τους. Θα καθίσουν εκεί στα γραφεία του ΣΚΑΪ, θα χειροκροτούν μόνοι τους και θα κοιτούν μόνοι τους», είπε.

Ενώ, όταν την ρώτησαν για την επιλογή των προσώπων που πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή, η Ραμόνα Βλαντή εξήγησε: «Η παραγωγή τους διαλέγει, δεν μου φταίει εμένα σε κάτι ούτε η Ηλιάνα, ούτε ο Σκουλός, ούτε ο Κουδουνάρης».

Η Ραμόνα Βλαντή παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Γιώργο Σταγάκη το 2010, με τον οποίο αποφάσισαν τελικά να χωρίσουν. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο κόρες και διατηρεί άριστες σχέσεις. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People η Ραμόνα Βλαντή είχε αναφερθεί τόσο στον πρώην σύζυγο όσο και στις κόρες της:

Πόσων ετών είναι σήμερα οι δύο κόρες σου;

Η μεγάλη 8 και η μικρή 7. Ήμουν 24 ετών όταν γνώρισα τον άντρα μου. Ήμουν στο τελευταίο έτος του κολεγίου και ετοιμαζόμουν να φύγω στη Νέα Υόρκη για μεταπτυχιακό. Δεν έγινε ποτέ, τελικά. Έχω όμως δύο φανταστικά παιδάκια κι έχω μια υπέροχη σχέση με τον πρώην σύζυγό μου.

Δεν σκέφτηκες να φύγεις πίσω στη Ρουμανία μετά το διαζύγιο, δεδομένου πως οι γονείς και η αδελφή σου ζουν εκεί;

Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά είχα τη στήριξη του πρώην συζύγου μου. Πέρα από αυτό, δεν θα μπορούσα ποτέ να πάρω τα παιδιά μου από τον πατέρα τους. Δεν μου φταίνε σε τίποτα. Ανήκουν εδώ, εδώ γεννήθηκαν. Έχουν Έλληνα πατέρα και πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Επιπλέον, τη λατρεύω την Ελλάδα. Έχει γίνει η δεύτερη πατρίδα μου.

Δεξιά ο πρώην σύζυγος της Ραμόνας Βλαντή, Γιώργος Σταγάκης

Είδα ότι είχες συγκινηθεί όταν μίλησες για το διαζύγιο στο My Style Rocks.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να χωρίζεις, ειδικά όταν έχεις παιδιά. Ήταν δύσκολο στην αρχή. Τον πρώτο χρόνο ήταν ανυπόφορο.

Θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση κάποια στιγμή; Μιλάς πολύ τρυφερά για τον πατέρα των παιδιών σου…

Νομίζω ότι έχουμε κάνει τον κύκλο μας ως ζευγάρι. Είμαστε και οι δύο καλά, έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, μεγαλώνουμε μαζί τα παιδιά. Είμαστε πολύ εντάξει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This