Mαρί Κωνσταντάτου: Δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της και την κόρη του

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ είναι μαζί από το 2019

Must Read

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε μια δημόσια εμφάνιση μαζί με το σύντροφό της Γιάννη Κεντ και την έφηβη κόρη του το βράδυ της Δευτέρας όπου όλοι μαζί παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση “Η τρελή του Σαγιό” και πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό.

Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ είναι ζευγάρι από το 2019 και κάνουν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, αυτή όμως ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μαζί τους και την κόρη του. Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός και συγγραφέας παιδικών βιβλίων υπήρξε παντρεμένη με τον καναλάρχη και επιχειρηματία Μίνωα Κυριακού από το 2004 ως το 2017.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Κεντ: Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1994 και επενδύει σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς, σκεπτόμενος καινοτόμα, δημιουργικά και εμπνευσμένα. Από το 2016 ασχολείται και με το χώρο του θεάματος, ιδρύοντας την εταιρεία θεατρικών παραγωγών «Θεατρικές Σκηνές Α.Ε.» ενώ στο παρελθόν είχε αναλάβει τη διαχείριση δυο θεάτρων ανάμεσά τους και το ιστορικό «Παλλάς» στην Αθήνα.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This