Σωτήρης Τσαφούλιας: Αυτή είναι η πρώην σύζυγός του με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες

«Το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται » έχει πει για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του

Must Read

O Σωτήρης Τσαφούλιας είναι ο σκηνοθέτης των επιτυχιών «Κοινός Παρανομαστής» και «Έτερος Εγώ» και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Επίσης ασχολείται με τα ναυτιλιακά και εργάζεται τα πρωινά σε ναυτιλιακή εταιρεία. 

Στην προσωπική του ζωή, είναι σε σχέση με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου όμως παλαιότερα υπήρξε παντρεμένος ,και από το γάμο του με την πρώην σύζυγό του έχει αποκτήσει δυο κόρες τις οποίες υπεραγαπά.

«Οι κόρες μου είναι το μοναδικό έργο στη ζωή μου που δεν χρειάστηκε δεύτερο draft. Ήταν τέλειες από το πρώτο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας για εκείνες.

Όσο για το διαζύγιο του, ο σκηνοθέτης έχει αποκαλύψει πως διατηρεί άψογες σχέσεις με την πρώην σύζυγό του και με τον χωρισμό τους κατάλαβαν πόσο αγαπούν και εκτιμούν ο ένας τον άλλον.

«Η περίπτωσή μας, με τη μαμά τους, είναι ο ορισμός του ότι το διαζύγιο υπάρχει για να σώζεται μια σχέση και όχι για να τερματίζεται. Χρειάστηκε να χωρίσουμε για να καταλάβουμε πόσο αγαπάμε, πόσο εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, κάτι που, αν μέναμε μαζί, δεν θα το βλέπαμε και θα περνάγαμε παθογένειες στα παιδιά. Το βλέπω και ως ένα μήνυμα στα κορίτσια μου για το μέλλον: να μη βρεθούν ποτέ εγκλωβισμένες αν περνάνε άσχημα. Η ζωή είναι μία, η ευτυχία είναι επιλογή», έχει αναφέρει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This