Sin Boy: O τρόπος που η μητέρα και η αδερφή του επιβεβαίωσαν το θάνατό του

Οι κινήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram που δείχνουν πένθος

Must Read

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι ο Sin Boy είναι νεκρός, μετά από μια φωτογραφία του που είδε το φως της δημοσιότητας και τον δείχνει αναίσθητο μέσα σε ένα ασθενοφόρο. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, ο τράπερ πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Στον επίσημο λογαριασμό του Sin Boy ανέβηκε η παρακάτω ανάρτηση: «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του. 1994- Για πάντα. #sination». 

Την ανάρτηση αυτή κοινοποίησε στο προφίλ της και η αδερφή του η οποία μάλιστα έχει βάλει μαύρο στη θέση της φωτογραφίας του προφίλ της κάτι που υποδηλώνει πένθος.

Την ίδια στιγμή και η μητέρα του Sin Boy, Μαργαρίτα Γκέκα, φαίνεται πως επιβεβαιώνει τις φήμες για τον θάνατο του γιου της, καθώς έκλεισε τα σχόλια από τις τελευταίες της αναρτήσεις και επίσης έβαλε μαύρο φόντο στο προφίλ της στο Instagram.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This