Πολιτικοί, celebrities, επιχειρηματίες και αθλητές δωρίζουν αντικείμενα για τη δημοπρασία του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ»

Μια «γροθιά» για τα παιδιά

Must Read

Μεταξύ των σπάνιων αντικειμένων που θα δημοπρατηθούν διαδικτυακά από τις 5 έως τις 10 Απριλίου είναι, εκτός από τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου, που δώρισε ο γιος του Νίκος Παπανδρέου, και το κομπολόι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, το οποίο δώρισε η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.

Μπλούζα με την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ
Ντέιβιντ Μπέκαμ

Συμπεριλαμβάνονται ακόμα ένας σταυρός ευλογημένος από τον Πάπα Φραγκίσκο, μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, την οποία δώρισε στην CREAID ο Γιώργος Μελισσανίδης, μία αθλητική μπλούζα με την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ένα υπογεγραμμένο T-shirt από τον Λιονέλ Μέσι, ένα ποίημα υπογεγραμμένο από την Ελένη Αρβελέρ, η ολυμπιακή μπλούζα της ολυμπιονίκου Αννας Κορακάκη, η βαθμολογία της Μαρίας Κάλλας, μία μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, μια σκακιέρα υπογεγραμμένη από τον Γκάρι Κασπάροφ.

Η Νικόλ Σέρζιντζερ δώρισε ένα υπογεγραμμένο φούτερ
Νικόλ Σέρζιντζερ

Ακόμα, θα δημοπρατηθούν αντικείμενα του Πύρρου Δήμα, του Στέφανου Τσιτσιπά, ενώ η Νικόλ Σέρζιντζερ δώρισε ένα υπογεγραμμένο φούτερ και ένα cd από τις Pussycat Dolls. Η ψυχή της διοργάνωσης Μαρίνα Βερνίκου έχει επιδοθεί σε αγώνα ταχύτητας σε όλο τον κόσμο με τις διεθνείς προσωπικές γνωριμίες της για να συγκεντρώσει όσο περισσότερα πρωτότυπα αντικείμενα συλλεκτικής αξίας.

Μαρίνα Βερνίκου

Η ιδέα της CREAID, που συνδυάζει τις λέξεις create (δημιουργώ) και aid (βοηθάω), ξεκίνησε το 2015 με τη δημοπρασία 200 τσαντών Tote που δημιούργησαν ειδικά οι επώνυμοι που πήραν μέρος για την ενίσχυση του έργου των Γιατρών του Κόσμου. «Οκτώ χρόνια μετά χρειαζόμαστε όσο ποτέ τη φιλανθρωπία, τις γενναιόδωρες κινήσεις που βοηθούν τον συνάνθρωπο και δίνουν σε όλους μια αίσθηση ελπίδας, επιβεβαιώνοντας πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά πορευόμαστε στηρίζοντας ο ένας τον άλλον».

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CREAID, οργανώνοντας ακόμα μία δημοπρασία με αντικείμενα και ρούχα που έχουν δωρίσει επώνυμοι, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This