Μαίρη Συνατσάκη: Επέστρεψε στα γυρίσματα με κόκκινη περούκα και την κόρη της

Η Mairiboo δεν αποχωρίζεται τη μικρή της ούτε μια στιγμή

Must Read

H Mαίρη Συνατσάκη έγινε μητέρα στις 5 Δεκεμβρίου 2022 όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της. Πατέρας της μικρής είναι ο σύντροφός της Ίαν Στρατής.

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει πλέον επιστρέψει στις επαγγελματικές της δραστηριότητες, όμως η αλήθεια είναι πως όλα πια είναι εντελώς διαφορετικά καθώς πηγαίνει παντού μαζί με το μωρό αφού όπως έχει δηλώσει το θηλάζει αποκλειστικά.

Πρόσφατα βρέθηκε στα γυρίσματα για την εκπομπή του Διονύση Ατζαράκη στο Youtube μαζί με την κόρη της και ανέβασε δυο φωτογραφίες από το backstage θέλοντας να δείξει την αλλαγή της πραγματικότητάς της. Κρατούσε αγκαλιά το μωρό και του διάβαζε ένα βιβλίο.

“Η ζωή στα γυρίσματα είναι κάπως εντελώς διαφορετική από τοοοοτε, τρία χρόνια πριν που είχαμε ξεκινήσει γι αυτήν την #seira COMINGNOTSOON. Φαντάζομαι ότι όταν ξεκινήσει η μικρή σχολείο θα είναι έτοιμα για προβολή τα επεισόδια. Θα δειξει βέβαια 🤞🏼” έγραψε στη λεζάντα.

Εντύπωση μας έκανε επίσης, ότι η Μαίρη Συνατσάκη είχε μακριά κατακόκκινα μαλλιά με αφέλειες, όμως αυτό ήταν περούκα την οποία φόρεσε για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This