Η oργισμένη ανάρτηση της Ελισάβετ Μουτάφη για τον υπεύθυνο της εκκλησίας που την απείλησε να την κλειδώσει μέσα

Η απάντηση του εφημέριου!

Must Read

Μία δυσάρεστη εμπειρία βίωσε το απόγευμα της Δευτέρας (20/03) η Ελισάβετ Μουτάφη, και την μοιράστηκε στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχθηκε απειλές από τους υπεύθυνους μιας εκκλησίας στην Αχαρνών, επειδή «τόλμησε» να κάνει βόλτα με τον σκύλο της στο προαύλιο της εν λόγω εκκλησίας.

«Είχα μια συγκλονιστική εμπειρία και έχω μεγάλη ανάγκη να τη μοιραστώ μαζί σας.

Έβγαλα το σκυλάκι μου, την Αγγελική, βόλτα και στην Αχαρνών, εκεί όπου είναι μια εκκλησία με ένα προαύλιο και έναν κήπο. Μπήκα με το σκυλί δεμένο κανονικά, νόμιμα, για να κάνω μια βόλτα.

Με έδιωξαν από το προαύλιο της εκκλησίας. Είναι ιδιωτικός χώρος λένε. Απ’ έξω βέβαια έχει μια ταμπέλα – δεν ξέρω τι πουλάνε – είδη ευλάβειας λέει. Ο κόσμος μπορούσε να μπει στο προαύλιο, εγώ με το σκυλί απαγορευόταν. Είχε ένα δύο άτομα. Δεν είμαι και ειδικός αλλά φαντάστηκα ότι ένα προαύλιο εκκλησίας δεν μπορεί να είναι ιδιωτικός χώρος. Όταν τους το είπα με εκβίασαν και με απείλησαν ότι θα με κλειδώσουν μέσα», δήλωσε φανερά αγανακτισμένη.

Για το συγκεκριμένο θέμα κλήθηκε να τοποθετηθεί στην εκπομπή «Πρωινό», ο Πατέρας Βησσαρίων από την Καθολική Εκκλησία στην Αχαρνών όπου έγινε το περιστατικό.

«Εγώ τώρα ενημερώθηκα από την ρεπόρτερ για το περιστατικό. Εχθές δεν ήμουν εδώ. Πάντως αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η εκκλησία είναι καθολική. Έχουμε αυτό το προαύλιο, είναι ιδιωτικός χώρος γιατί δίπλα ακριβώς είναι το σπίτι μας που μένουμε εμείς οι ιερείς. Δεν ξέρω τι ώρα έγινε το περιστατικό, δεν το γνωρίζω.

Δεν απαγορεύονται τα κατοικίδια, αφήνουμε τους πάντες εδώ να μπουν. Πιθανολογώ ότι έγινε κάποια παρεξήγηση. Το απόγευμα εμείς κλείνουμε τον χώρο, γιατί είναι ιδιωτικός. Κλείνουμε το απόγευμα την καγκελόπορτα και λογικά εκείνη την ώρα συνέβη το περιστατικό. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι και η κα. Μουτάφη. Δεν έχουμε ποτέ πρόβλημα», είπε αρχικά ο εφημέριος και πρόσθεσε: «Μπορεί να ήταν κάποια παιδάκια και μερικές φορές φοβόμαστε αν υπάρχουν λυμένα σκυλάκια. Μήπως ήταν κάποιος ξένος που μπήξε μέσα και δημιούργησε το περιστατικό; Ζητώ συγγνώμη στην κ. Μουτάφη γι’ αυτή την αναταραχή».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This