Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της

Η επιχειρηματίας είναι άρρωστη και έκανε ένα ξεσκαρτάρισμα στις φωτογραφίες του πρόσφατος παρελθόντος

Must Read

Η Ιωάννα Τούνη έγινε μητέρα στις 9 Ιανουαρίου καθώς ήρθε στον κόσμο ο γιος της, τον οποίο αποκαλεί “Νουνίτο” αφού ακόμη δεν τον έχει βαφτίσει ούτε έχουμε μάθει το όνομά του.

Πατέρας του, είναι ο σύντροφός της μοντέλο και επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη περνάει τους 2,5 αυτούς μήνες μαζί με το γιο της τον οποίο θηλάζει και επιστρέφει πολύ δειλά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Χθες όμως έκανε γνωστό πως είναι άρρωστη και φοβάται μην τυχόν κολλήσει το γιο της που είναι πολύ μικρός ακόμη.

Αποκάλυψε λοιπόν πως όπως καθόταν στο σπίτι της και χάζευε τις φωτογραφίες της από το πρόσφατο παρελθόν, βρήκε δυο selfies της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας το σώμα και την κοιλιά της. «Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα… βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου… και ξετρύπωσα και αυτές. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;; Αααααχ δεν είμαι καλα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This